2777
2789

مقصر من بودم ک شوهرم گفت منم گفتم باشه داغ بودم جلو خانوادش پز دادم ک آره شوهرم جون هم بخاد میدم طلا چیه یکماه نیمه ازدواج کردم چند روز دیگه میرم تو خونه خودم بالا خونه پدرشوهرم این یکماه نیم ک باهاشون زندگی کردم جهنم کردن برام امشب مادرش گفت طلاهاتو بده بفروش خواهراش گفتن آره برا زندگیته منم فقط لال شدم  آنقدر زورم اومد دارم میترسم میدونم خودم کردم به خودم مث چی پشیمونم گفتم نمیدم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من که باشم میفروشم واسه خونه و زندگی خودم قراره خودت لذت ببری البته اگه شوهرت نرماله

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم  

نده. دادی پررو میشن و خودت اجازه میدی ک دخالت کنن. رفتی خونت هر سختی داری کمتر رفت و امد کن حتی اگ سوهرت میره تو سرتو گرم کن  ب چیزی وقتی خونه اومد بهترین لحظه هارو براش بساز تا زود دلتنگت شه و وقتی بعد مدتی تو جمعشون نبودنتو حس کنه خودش کشیده میشه سمتت

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن
منم طلا فروختم کابینت زدیم مجبور بودیم و تحت فشار دوس داشتم زودتر برم خونه خودم 

منم واسه تعویض کابینت فروختم ولی خونه به نام خودمه

اینجا تبادل نظره اگه مخالف نظرم هستی ریپ نزن من فقط نظرمو گفتم حوصله ندارم

نصف خونه رو بنامت کنن خوبه 

طلاهای دوس داریو بردار ی سری رو بفروش یا نفروش بگو وظیفه خودتونه من اشتباه کردم 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه