یکماه عروسی کردم تو عقد دیدم چقدر مهربونن خانوادش فاصله عقد عروسیمون یکماه بود خونه ماهم برج ۷ خالی میشد مستاجر منم قبول کردم باهاشون زندگی کنم این یکماه نیم جهنم کردن برام دیگه پدرشوهرم مستاجر جواب کرد اوناهم از خونمون رفتن بیرون شوهرم امشب گفت نبینم بری دیگه نیای پایین چون خونمون بالاخانه پدرشه باید بیای کارای مادرم بکنی ضرف بشوری جارو کنی منم گفتم دختراش هستن خودشم ۵۰ سالشه میتونه گفت باید نوکرش باشی زدم زیر گریه باهاش قهر کردم یکماه از زندگی نفهمیدم چیشد مادرش جهنم کرد تو همچیزم دخالت میکرد به حموم رفتم به لباس شستنم به طرز لباس پوشیدنم به غذا خوردن به گوشیم به کی حرف زدم باید جواب پس بدادم
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است
لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
باید تا آماده شدن خونه و مراسم عروسی مثل مهمان با دعوت و کوتاه و دیر ب دیر میرفتی و میومدی
الآنم بهتره ب خانواده ات بگی
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
منم مثل تو زجر کشیدم من دوسال پیششون بودم الان خونه خودمم ولی دیوار به دیوار ولی هیچ فرقی نکرده همش دخالت دخالت من قطع رابطه کردم باهاشون ولی از طریق شوهرم اذیتم میکنن