2777
2789
عنوان

چرا بچم زشته چشماش در صورتیکه من و همسرم چشمای درشت و زیبایی داریم

| مشاهده متن کامل بحث + 44423 بازدید | 133 پست
منم اینقدر میترسم قرار تو دوره بارداری با اونا رفت امد نکنیم    

یسری دوستم سربسرم میزاشت میگفت انقدر میترسی به عمش بره اخر سر هم تا بفهمی حامله ای تصویر خواهرشوهرت از نظرت رد میشه میشه کپ خواهرشوهرت خخخخخ

نی نیت چند ماهشه؟

اتفاقا من و همسرم خیلی چشمهای درشت با مژه های بلند و پرپشت داریم

دختر من روزی که بدنیا اوومد شبیه بچه مغولها بود😂چشماش ریز هم  نیست معمولیه و فتوکپی پسرهاست...تو خیابون همه بهش میگن پسره

من همش به مامانم میگم نه شبیه منه نه شبیه پدرش...حتما تو بیمارستان عوضش کردن        

بحث کردن با احمق؛ مثل کشتن پشه روی صورت خودته، شاید پشه رو بکشی یا نه اما در نهایت حتما یه سیلی به صورت خودت زده‌ ای...!https://instagram.com/a.d.r.i.n.a_?utm_source=ig_profile_share&igshid=1qq59x9scyexxمنو فالو کنین لطفا..خاطرات و عکس

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حامله نشی ی چیز میگناجاقش کوره کلی متلک میندازن 

حامله بشی بازم کلی حرف میخوری 

پسر بشه کلی حرف میزنن دختر بشه هزارتا اما و اگر میارن 

همشونم ماشالا حجت مسلم خدان 

وای وای بچت زشت شد رو دستت موند 

خخخ

پسرت مو نداذه

اصلا فکر نمیکنن اون مادرو پدر تمام زندگیشون این بچست 

شوهرم با خاهرش خیلی شبیه همن .بچه خواهر شوهرم شبیه خودش شده  بچه منم شبیه باباش.در. نتیجه بچه منو بچه خواهرشوهرمو خود خواهر شوهرم و شوهرم شبیه همن .همه هم میگن وای دخترت چقد خوشگله شبیه عمشه بعضی هاهم میگن شبیه دختر عمشه.خواهر شوهرم خیلی زورش میگیره از وقتی که بچم دنیا اومده همش میگه شبیه ما نیست شبیه باباش نیست شبیه خودته در حالی که من از شوهرم خیلی خشگل ترم اما کلا بچم فرق داره بامن رنگ پوستش حالت چشاش لبو دهنش .خیلی ناراحت میشم که بچمو دوسش ندارن اینجوری میگن بگین چی جوابشو بدم که دهنشو ببنده؟

شوهرم با خاهرش خیلی شبیه همن .بچه خواهر شوهرم شبیه خودش شده  بچه منم شبیه باباش.در. نتیجه بچه م ...

اصلا اینا برعکسن همه بجه خشگلو میکشونن طرف خودشون این بشر میخواد از حسودی بترکه انگار دست من بوده شبیه شوهرم شده به خدااگه شبیه من میشد خیلی خشگل تر بود اما نمیدونم چرا اینجوری میگن؟

یعنی چی بچه شما همیشه شاهده یه مادریه که با عصبانیت ج همه رو میده مگه ما باید به خاطر بچه با کل دنیا ...

واسه تذکر نه ولی اره اگه به بچه م بگن چرا چشاش اینجوری نمیدونم دهنش اونجوری میکشمشون به بچه مم یاد میدم نزاره کسی به چیزایی که وجودش دست خودش نبوده توهین کنه. پس شما میگین بشینم کنار شخصیت بچه مو خورد کنن که خدایی نکرده بچه پرخاشگر نشه؟؟؟؟ ولی عوضش عزت نفسش صفر؟؟؟مگه میشه مگه داریم

خداوندا تو یارم باش

یه لحظه خودمو گذاشتم جای دخترت!!! چقدر ناراحت شدم از اینکه مامانم بجای اینکه برکت وجود منو ببینه از ریز بودن چشمم ناراحت. واقعا متاسفم

بعضیا جورین که نباید بگی خدایا به راه راست هدایتش کن بلکه باید بگی خدایا راه راس رو به سمت این کج کن😊

چند روز پیش یه جمله خوندم خیلی به دلم نشست

خوشگل و زشتی آدما فقط و فقط بستگی به این داره که کی داره نگاهشون میکنه

هروقت دلتون شکست واسه شفای بچه های بیمار دعا کنین لطفا. تنها افتخار زندگی من اینه که هرچی فک میکنم تاحالا واسه ناراحت کردن و شکستن دل کسی نقشه نکشیدم!
از بس گفتن وای بچه شما دوتا چی بشه حسودای چشم تنگ 

واااای ب من و شوهرمم همیشه اینو میگن همه.

نگران نلاش بابا تغیبر میکنه دختر فامیل مام اینطور بود نوزادی مامانش میگف شانس ما چشاش ب عمش رفته.

الان یسالشه ماشالا چه چشای درشتی داره.

تغییر میکنن نگران نباش

خدایا مرســی...نی نی مونو آفریدی😍💕😍
واااای ب من و شوهرمم همیشه اینو میگن همه. نگران نلاش بابا تغیبر میکنه دختر فامیل مام اینطور بود نوز ...

کاش دختر من تغییر کنه چشاش و رنگو پوستش شبیهم بشه از شر حرفایه خواهر. شوهرم راحت شم مردمم دیدنش هی نگن وای شبیه خوانواده شوهرته😢

شما اصلا نباید اجازه بدید کسی درمورد بچتون حرف بزنه.اعتماد بنفسه بچتون خورد میشه.ودربزرگسالیش با مشکلات فراوان رفتاری مواجه میشه.که هم خودش وهم شما درگیرش میشید.

درضمن اول شما باید عاشقانه بچتونو جلو دیگران محبت کنید نه اینکه ته دلتون حرفاشونو تایید کنید.

ودراخر بچه ها انقد معصوم و مظلوم و بی دفاعن که هر قیافه ای باشن قشنگن.و دوسداشتنی.

هرچه دلم خواست نه آن میشود؛هرچه خداخواست همان میشود

ببخشیدا سوسکم که سوسکه میگه قربون دست و پای بلوری بچه ام برم. بچه هرچی باشه خوبه و خوشگله.  خدا روشکر سالم باشه قیافه اش معمولی باشه زیبای خفته نخواستیم. شماهم توقع بچه خارجکی نداشته باش مطمئنا بچه تو زیباتر میبینی و هرکسی گفت چشماش ریره بگو میخواد بدی های دنیا رو نبینه یا پف بارداریه یا دیگه اینجوریه 

زندگی ما شاید ایده آل نباشه ولی بطور یقین آرزوی خیلی هاست. پس از زندگیت لذت ببر  
2810