2777
2789

خیلی اذیتم خانما ماه هشتم سریوم چرخیده پایین مدام انقباض دارم بچه اولمم بی‌قراره 

کارهای خونه و غذا هم رو خواست هیچکس هم کمکم نمیکنه نه مادر نه خواهر میان سری میزنن و میرن 

شوهرم خاله خرس اس تا تهش باهام نیست یبار انجام میده دوبار داد و بیداد می‌کنه

عزیزم شما دیگه مادردو فرزندی قوی باش اصلا توقع از شوهرت هم نداشته باش سعی کن خودت کاراتو کنی من پانز ...

کلا باختم تواناییامو از دست دادم الان که این حس و قیافه ارو دارم هیچکس حوصله آمو نداره انگار حالشون بهم میخوره ولی قبلنا پیش من میومدن روحیه میگیرن و محلم میزاشتن الان فقط دوری میکنن فقط دعا میکنم هیچ دستی محتاج دست دیگری نشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کلا باختم تواناییامو از دست دادم الان که این حس و قیافه ارو دارم هیچکس حوصله آمو نداره انگار حالشون ...

عزیزم منم مثل شما الان یه شکم گنده برام مونده ودوتا بچه شیره به شیره دوساله ونوزاد فقط نمیخام افسرده شم همش خودم حال خودمو خوب میکنم شمام الان که، هیچ کس کمکت نمیکنه خودت پیدا کن بجنگ باحالبدت