2777
2789

پسره هم مشکلات داشت. داداشم هی تهدیدم میکرد که بیاد جلو ببین با خودت چیکار میکنم و مدرک و اسکرین علیهت دارم و من فقط چت کرده بودم. شده بود عین دیوونه ها. منو میزد یا گیر میداد به لباسم.من چادر سرم میکنم. یا میگفت آرایش میکنی در صورتیکه آرایش من یه تینت بود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب

کار به جایی رسید که پسره فهمید محتاج بودنشم و ازم پول قرض میگرفت ولی در دسترسم بود و حمایت عاطفی میکرد. پولارو نمیداد ولی تنهاییامو پر میکرد گاهی هم اونقد درگیر مشکلش بود که گریه هم میکردم حضور نداشت

کار به جایی رسید که پسره فهمید محتاج بودنشم و ازم پول قرض میگرفت ولی در دسترسم بود و حمایت عاطفی میک ...

😞 خب بقیش

این کاربری از تاریخ 29 /1403/3 به من واگذار شده تاپیک های قبل از این تاریخ به من مربوط نیست دانشجو هستم دعا کنید به اونی که میخوام برسم 🌿:)

من یه آدم استرسی شدم که از دنیا عقب موندم. پدر و مادرم عملا انگار دختر نداشتن.داداشام هم به زناشون آزادی میدن و حتی همیشه پشتوانه اونا هستن و کار براشون پیدا میکنن و به این شب قسم تا حالا نشده تو کارشون و کار زن داداشام دخالت کنم ولی اونا همش میگن اره لابد خرابه دوست پسر داره. اره لابد رفاه و راحتی داره حقوق میگیره و...

من جسمم ضعیف شد و میترسیدم منو بزنن از یه طرف پدر و مادرم مسن هستن و نگرانم اتفاقی بیفته که کامل بیفتم دست داداشای بی رحمم. چندوقت پیش بخدا حس میکردم قلبم ترک خورد قشنگ حس میکردم از کجا... دردش و حتی زخمش و تپشای ناآرومش

روزی که تو خونه به خودم رسیدم و گیره زدم به موهام. منو از موهام گرفت و گیره موهام افتاد و شکست حتی کسیو نداشتم منو دکتر ببره. به زن داداشم گفتم . گفت صدای دعواتونو همسایه ها شنیدن لابد دوست پسر داری دیگه.

و خودش کلی دوست پسر داشت اما چیزی نگفتم

ته همه حرفا اینه که من دیگه خیلی دلم شکسته. خیلی چیزا رو نگفتم اما یه روزی به همین زودی خودمو میکشم

عزیزم واقعا نمیدونم چی بگم 😞چرا نمیری پیش پدرت زندگی کنی؟

این کاربری از تاریخ 29 /1403/3 به من واگذار شده تاپیک های قبل از این تاریخ به من مربوط نیست دانشجو هستم دعا کنید به اونی که میخوام برسم 🌿:)