2777
2789
عنوان

امروز دخترم ابروم رو برد

| مشاهده متن کامل بحث + 70733 بازدید | 90 پست

😐😐😐

(میتونید رها صدام کنید🙋‍♀️)وقتی مرا "نفسم" خطاب میکنی.... نفسم میگیرد.... نمیدانم از شوق بودنت است.... یا از تصور نبودنت....... کنارم بمان ای خوبترین خوب ها...... نفس من بند نفس های توست خوب من....
پسر من هرموقع میریم مهمونی پذیرایی میکنن میگه ایناچین چجوری بایدبخورم😵😵😵😵آبرو واسم نذاشته عادتشه ...

پسر منم اینجوریه، منم هی سرخ وسفید میشم 😂😂

میخوام بد باشم خدا نمیذاره ...میخوام خوب باشم بندش نمیذاره بساطی داریما....🙁🙁

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من خودم تجربه شخصی ندارم ولی یادمه کوچیک ک بودم زیاد ابرو مامانمو میبردم طوری ک هنوز جا ویشگوناش درد میکنه😂 ولی ی بار جهاز برون دختر عموم  ک رفتیم کمکش جهازشو بچینیم،خونشونم طبقه بالا خونه مادرشوهرش بود..بعد دیگه خانواده شوهرش ما فامیلای عروسو برا شام نگه داشت به صرف کباب چون روزی بود ک همه درگیر بودن وقت نشد تدارک ببینن طفلیا..بعد موقع اوردن کبابا دختر خواهرشوهر دختر عموم ک ۵..۶ سالش بود اومد گفت بابابزرگ اینام خیلی گدا گشنه ان خسیسا همیشه ی ذره کباب میدن الان فک نکنین قراره سیر بشین دقیقا تو چشا منم نیگا میکرد😂ینی قیافه داماد(شر شر عرق) و دختر عموم خواهر شوهرشو و جاریش اون لحظه بشدت دیدنی بود😂ولی کتک خوردا😁

من خودم تجربه شخصی ندارم ولی یادمه کوچیک ک بودم زیاد ابرو مامانمو میبردم طوری ک هنوز جا ویشگوناش درد ...

خیلی باحال بود 

خوب گفته بچه هه🤣🤣🤣🤣

پیج آشپزی من 

اره بچها همینجورین ما با چند تا از اشنا هامون رفتیم پیتزا بخوریم بعد داداشم میگفت پیتزا چیه من تا حالا نخوردم حالا خوبه عاشق پیتزاس بیشتر اخر هفته ها ک میریم بیرون میخوره یعنی دهنم وا مونده بود ابرومونو برد

قضیه کانال آشپزی ک رو امضات گذاشتی چیع.

کانال  آشپزی دارم تو تلگ رام  و پیج آشپزی تو اینستا 

که فقط کارای خودمو میزارم با دستور دقیق هم غذا هم کیک و شیرینی و دسر و نون و .... 

اموزش رایگان هست

لینک کانال 

Sayoo18704@

و ادرس پیج اینستا گرامم 

آشپزی با سایو( مهتاب اینانلو)

پیج آشپزی من 
2810