2777
2789
عنوان

امروز دخترم ابروم رو برد

| مشاهده متن کامل بحث + 70733 بازدید | 90 پست

دختر من میریم مهمونی کل ظرف میوه منو باباشو میخوره بازم پی بقیشه بعد چند تا برمیداره میگه مامان بزار کیفت ببریم خونه ماله منه هااااا تو نخور😳😳😳انگار تو خونه ما گرسنگی میکشه هر روزم میوه میدم ببره کلاس لب نمیزنه ولی تو مهمونی همچین دو لپی میخوره میترسم حلاک بشه

خونه مادر شوهرمم بره باید یک کیسه اجیل یک کیلو میوه و شکلات بار کنه بیاره😭😭😭

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
دختر من میریم مهمونی کل ظرف میوه منو باباشو میخوره بازم پی بقیشه بعد چند تا برمیداره میگه مامان بزار ...

😂😂😂😂

ني ني سايت 

اين داستان بچه هاي آبرو بر😂😂😂

پیج آشپزی من 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دختر من میریم مهمونی کل ظرف میوه منو باباشو میخوره بازم پی بقیشه بعد چند تا برمیداره میگه مامان بزار ...

😂😂😂😂عزیزدلممممم😂😂

تهمت مثل ذغال است..اگر نسوزاند سیاه میکند😑

چند روز پیشم مهمونی داشتم زیادم بودن و رودر بایسی داشتم سر شام تا نشستیم همم بنده خداها داشتن شام میخوردن دخترم بلند داد زد مامان من پی پی دارم😳😳😳همه قاشقاشون تو دهنشون ماسید حالا بردمش میگه پی پی ندارم که بریم شام بخوریم

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
چيكار كرده؟😂😂😂😂

رفتیم با قوم جناب بیرون 

اینا هرچی دم دستشون میومد از تخمه کباب  میوه پفک دوغ همه چی بهش میدادن میخورد هی من میگفتم ندین بابا براش بده اونا گوش نمیکردن

سگمو دعوا میکردم نخوره انگار گربه شرک نگاهشون میکرد 

عصر شد موقع برگرشتن یک گله آدم پشت وانت این آقا هم تو بقل من بود که یه وقت نیوفته

گلاب به روتون معدش خراب شده بود 

یه بوی وحشتناکیییییییییییییییییی😖😖😖😖از خودش پس داد

اول که خفه شدیم 

بعدم همه به من نگاه کردن

منم گفتم چتونه از بقلم پرتش کردم اونور نزدیک هر کی میرفت طرف بیهوش میشد

از طالقان تا خود تهران عصر جمعه تو ترافیک خفمون کرد 

شبم آقا رفت زیر سرم

😂😂😂😂

ما یه مهمونی خیلی مهم دعوت بودیم سی نفر آدم از قوم الظالمین سرسفره بودن وسط غذا خوردن در اوج‌سکوت دخ ...

😂😂😂😂😂😂

اینو یه بار دیگه هم گفته بودم ایمجا.مهمون غریبه داشتیم دوستای شوهرم بودن یهو دخترم رفت از اتاق رو بند لباس زیرای منو برداشت شرت و کرده بود تو سرش بند سوتین و هم گرفته بود همونجور کشون کشون با خودش آورد وسط سالن.از خجالت آب شدم.مردا ک در و دیوار و نگاه میکردن شوهرمم چنان نگاهی کرد که یعنی وای به حالت.سریع بچه رو جمع کردم دیگه...

آنقدر زیبا عاشق او شده ای که آدم لذت می برد از این همه خیانت....روزی هم اینگونه عاشق من بودی...  
چند روز پیشم مهمونی داشتم زیادم بودن و رودر بایسی داشتم سر شام تا نشستیم همم بنده خداها داشتن شام می ...

واي😂😂😂

دختر منم سر سفره معمولا داد ميزنه دستشويي دارم😂😂

پیج آشپزی من 

دخترم به کیوی اشاره میکرد میگفت نارگیل میخوام ( حالا اصلا کیوی نمیخوره چون ترشه و به قول خودش یه دونه های سیاه داره ) بعد من فقط نگاش میکردم یهو گفت چیه حتما میخوای بگی این کیویه 😏 ولی این نارگیله .گفتم باز خدا رو شکر خودت لو دادی 😂😂

😂😂😂😂😂

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده
2810