2777
2789

اگه  خونواده میگن با پسرا  ارتباط نداشته باشین 

بخاطر ابرو وشرف و آسیب جسمی .. نیس

شاید بخاطر اینام باشه ولی درصد کمش اینه.

درصد زیادش اینه ک  شما  با ارتباط گرفتن ممکنه جای اشتباهی با ادم اشتباهی اشنا شین ک ب جایی نرسه و احساساتتون خرج میشه. جایی خرج میشه ک اشتباهه و دیگه زمانی ک همه شادن برای زندگیت و وقت اصلی اینه ک احساساتت تازه شکوفا شه تو دیگه اون ذوقو نداری:)

اگه ب این مرحله نرسیدی ک صد درصد احساساتتون خرج کسی کردین با ارتباطا...

خواستم بگم نکن جانم... نکن... مراقب احساسات باش ممکنه بعدش بمیره...  اینارو خودم خواستم تجربه کنم چون سرتق بودم و لجباز و فک کردم علکی خونوادم حساسن...

و اون زما ابجیم  گف هرچیزی رو نمیشه تجربه کرد یه سری تجربه ها برای احساس و خود  ادم خیلییی گرون تموم میشه  و چیزی اتفاق میفته ک جبران ناپذیره.. 

و اینم بگم ک اینم از تجربه ی منی ک سر عشق با خونواده لج بازی کردم سر اکیپ.. و.. و خب اینم شد تجربه ام. خواستم بگم برا شمام تجربه شه..

در ضمن منم  ک بر اثر یه عشق  اشتباه ک از طریق این ارتباطا تو بچگی  برام افتاد من کاملا احساسم مرد و الان خیلییی کم احساسی میشم.. اگه بخواد احساسم ترمیم بشه هیچوقت کامل زنده نمیشه.. شاید ۱۰ درصدش فقط زنده میشه:)

کاربر قدیمی 👐 🙆هرچقدرم بد بشم من هنوز  دارم درس جلوی تو پاس میکنم🖎 هر آشنایی غریب است :) 

راست میگن ولی............. من عاشق شدم کاش اینم درک میکردن 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

راست میگن ولی............. من عاشق شدم کاش اینم درک میکردن 

من درکت میکنم

ولی ازتم توقع دارم  ک ب شدتتتت اگاه باشی

مواظب خودت باشی خیلییی زیاد و ب جایی ک من  از نظر احساسی رسیدم نرسی

کاربر قدیمی 👐 🙆هرچقدرم بد بشم من هنوز  دارم درس جلوی تو پاس میکنم🖎 هر آشنایی غریب است :) 
من درکت میکنم ولی ازتم توقع دارم  ک ب شدتتتت اگاه باشی مواظب خودت باشی خیلییی زیاد و ب جایی ک ...

❤️❤️

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

استادی داشتم حرف قشنگی میزد. میگفت ظرف احساسات آدمها گنجایش مشخصی داره باید مراقب بود برای کی خرج میشه چون وقتی بره دیگه برنمیگرده و ظرف خالی میشه. به مرور آدمها حسشون کم میشه بخاطر همینه اکثرا میگن هیچ کس عشق اول نمیشه چون شور و هیجانش با مابقی تجربه های عاطفی فرق میکنه

.                                                                  
استادی داشتم حرف قشنگی میزد. میگفت ظرف احساسات آدمها گنجایش مشخصی داره باید مراقب بود برای کی خرج می ...

حق🙂💚🌱

و توی محل ما دختره ۱۵ساله با عشقش دو روز پیش فرار کردش. وسط امتحانا. واقعا تو مغزشون چیه نمیتونم درک کنم. خانوادش درباره عشق و عاشقی باهاش حرف نزدن تا حالا. اخرش همه ازدواج میکنن فرار چ معنی میده حتی اگه خانواده میگه نه حتما دلیل داره حتما اون پسر نمیتونه خوشبختت کنه. عشق و عاشقی ته تهش واسه یسال بمونه. بعدش چی شوهره باید بره سرکار تو هم تو خونه بشور بساب. نمیگم بدِ ولی نه توی ۱۵سالگی. الان باید چیزای دیگه رو تجربه کنن تا به سن ازدواج برسن

زندگی کوتاهتر از آن است که با احمق ها سروکله بزنید🤫🤫