2777
2789
عنوان

بیدار شدن و بی قراری کودک ۲۰ ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 183 بازدید | 26 پست
یه وقت خدای نکرده غر نزنی بخاطر بچه  ما آرزومونه  خدا رو شکرر کن فقط  بچه با گریه ...

عزیزم انشاالله خدا خیلی زود بهتون نی نی سالم بده.غر ک دیگه آدمه گاهی کم میاره.ولی من خودمم یکسال طول کشید باردار شدم خیلی دعا میکردم الان یاد دعاهام میفتم ک برای داشتنش چقدر خدارو صدا زدم.امید ب خدا..

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲
پوشک ک دیر نشده.شکم ب دندوناشه.خیلی اذیت دارن؟تجربه دارین؟ اون دندونای دیگه شم گاهی دوسه بار بیدار ...

آخی عزیزم.برای دخترم موقع دندونش فکر کنم قطره از داروخانه گرفتیم بهش دادیم مخصوص لثه بود دقیق یادم نمیاد

مامی کیا ی سابق هستم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس ب احتماال ۹۰ درصد دندوناش صبوری کن میخواد در بیاره دیگ دیگ چاره ای نیست

بمیلم🥲مرسی عزیزم.راهنمایی کردی

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲
آخی عزیزم.برای دخترم موقع دندونش فکر کنم قطره از داروخانه گرفتیم بهش دادیم مخصوص لثه بود دقیق یادم ن ...

قطرهدهست یا ژل ک روش،خرگوش داره؟

درسته ژل بود

اها پس باید بگیرم یه بار پارسال گرفتم حتما فاسد شده.

چون درش باز شده یک سال گذشته استفاده نکن

انشاالله فردا میگیرم

نمیدونم میذاره واسش بزنم

دستت درد نکنه