نمیدونم واقعا راست میگی یا دروغ ولی وقت گزاشتم تاپیکاتو ازاول خوندم چون گاهی حس همزادپنداری کردم
بعنوان ی خواهر اینارو میگم و لحنمم بدنیست امیدوارم ناراحت نشی و برداشت بد نکنی
1.اشتباهت اینه کمک خانوادت میکنی. و پرتوقعشون کردی و در اسرع وقت زنگ بزن بگو من دیگ نمیتونم بهتون حمایت مالی کنم و تمام.. نفرین کردن هرچیزی گفتن بیخیال باش
2.دومین مورد خیلی اعتمادبنفست کمه از خرج کردن میترسی واهمه داری و ی غمی هم نداری کلا عذاب وجدان داری ک داری خرج میکنی و خوب زندگی میکنی و حس میکنی ب این زندگی تعلق نداری ک کاملا اشتباهه
3.بجای دوشیفت کارکردن وپیرکردن خودت و ازهم پاشیدن زندگیت هنری یادبگیر ب زندگیت برس و رنگ و بو ببخش و انقد حاضری نخورین همچیو.. ی کیکی.. شیرینی چیزی خودت بپز
4.الویتتو بزار شوهرت ازاول اومدنت و تاپیکات جنگت باشوهرته الکی الکی خیلی سردی باهاش و مث همخونه این تا عشاق.. واسه خودت خرج کن پول شوهرته تو خرج نکنی دوروز دیگ یکی دیگ زیرپاش میشینه دورازجونت و خرج میکنه. سیاست داشته باش و اون کارتی ک شوهرت پول توش برات میزنه پولاشو ب خودت انتقال بده ک اس ام اس اش نره چون مردا ب توضیح و... عادت میکنن و همین زمینه ساز شک میشه بعدا
5. واقعا خانواده شوهر خوبی داری و هرچی خودت داری خراب میکنی رابطتو باهمه الخصوص شوهرت بیشتر ب خودت و زندگیت برس تاجایی تونستی صدتو واسه خانوادت گزاشتی بسه دیگ میخای دوروز دیگ شوهرت خیانت کنه؟ میخای مریضی روحی بگیری؟ میخای چی بشی تا دست بکشی ازاین کارات؟ بفهم الویت خودت و شوهرن و زندگیتی ن هیچکس دیگ
6.حتما باشوهرت صحبت کن و نظمی واسه زندگیتون بزارید از چیزای خوش نمیاد بگو و خوشت میاد بگو زنوشوهر بینشون خجالت معنا نداره توی خونه رقص یادبگیر و اواز بخون و... ب خونت نشاط و طراوت ببخش اونجوری شوهرت میخاد باشه بگو باشه.. واسش لباس انتخاب کن و دلبری کن و عاشقانه حرف بزن و میز رمانتیک بچین و لباسای مخصوص دونفره ها تون بپوش. و...
7.کسل کننده نباش و خودتو ازاین وضع دربیار نزار زندگیتو از چنگت دربیارن سیاست داشته باش ینی چی.. ینی مادرشوهرت زنگ زد جای نق زدن خوب صحبت کن و تهشم قرارنیست گزارش تمام کاراتونو بدین و ب شوهرتم بگو ک دوس نداری امار زندگیت کف دستشون باشه
8. با خانوادت دوری و دوستی باش و بی احترامی کردن پاشو برو مادرت خیلیییی پرتوقعه و زن داداشتم حسوده ب زندگیت خیلی باهاشون گرم نگیر نگو چی خریدی و کجا میرین و کی میرین سفر و... اگ تو سفر بودی زنگ زدن بگو جاییم نمیتونم صحبت کنم و... نزار زندگیت کف دست همه باشه و شل و ول نگیر خودتو زندگیتو و شوهرتم جمع کن ن اینک خودت و ایشون بدین نه منظورم چهارچوب گزاشتن واسه خودت و بقیه اس ک تو زندگیت دخالت و سرک نکشن
بعنوان ی خواهر از روی تجربه گفتم قصد توهین نداشتم اگر بد گفتم ببخشید مواظب خودت باش لیاقت زندگی خوب و شوهرتو داری نزار همچی از دستت بره بازم میگم الویت شوهرته اگر راضی ب کاری نبود انجام نده و بادلش راه بیا و روز ب روز عاشق ترش کن.. انقد کم رو و کم حرف نباش جوابشونو بده و بشو. ی ادم قوی.. دلتم سوخت واسه خانوادت پول نده دیگ هیچوقت مواد خوراکی بفرس خونشون اونم نه گوشت و مرغ ک پرتوقع شن تا حدودی کمک کن دورادور و اونم از شوهرت مشورت بگیر سرهرچیزی و.. نمیدونم میخونی یانه.. یا کمکی میکنه یانه ولی ب خودت تلنگر بزن این رسم زندگی دوتا جوون نیست بخودت بیا و زندگیتو بساز موفق باشی و سلامت و کنارشوهرت ب خوشی پیرشی