2777
2789
عنوان

اگع همسرتون به مادرتون حرف بد بزنه چیکار میکنین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 21 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هر دو 24 خیلی دلم شکسته خیلی  کاش پدرم زنده بود همین 😭

عزیزیم‌روحشون شاد باشههههه

ب خاطر ی عنتر دلت نشکنههههههه 

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

از کوزه همان تراود که در اوست

اون شعور شخصیت خودشو نشون داده

کم محلی کنی خودش متوجه میشه  

#من مرد هستم #          حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  
بخدا خودم دیشب انقدر گریه کردم  منتهی چون فعلا خواهرم خونمون هست نمیتونم با شوهرم دعوا کنم&nbs ...

بمیرم برات منم این حسو تجربه کردم البته قبلن ک شوهرم باهام خوب نبود ی ابجی 5ساله دارم انق منو شوهرمو دوس داره ی بار اوردمش شوعرم با ی بهونه دیگه باهام دعوا کرد حتا کتکم زد ابجیم انق گریع میکرد زنگ زدم مامانم اومد بردتشش ولی شوهرمم بعدش پشیمون شد الان میترتش کلی براش خرید میکنه ولی اون روز یادم نمیره💔 ن با شوهرت خوب رفتار کن تا ابجیت خیره بعدش ادمش کن 

خب من قبلا باهاش مشورت کردم که میاد اونم گفت بیاد  از این ناراحتم خودش رو کرده همسن این بچه ...

عزیزم البته منظورم این نبود ک تو کار بدی کردی. من خودم مادرم میاد طولانی میمونه، همسرم میگه اینجا اول خونه اونه بعد خونه ما با اینکه اختلاف هم داشتن. نمیدونم شاید تازه ازدواج کردید یا میخواد فقط ب اون توجه کنی یا حسودیش شده یا هرچیز دیگه. بجای عکس العمل متقابل باهاش حرف بزن