2777
2789

اومدم توشون اصلا منو نخواستن کلا با زن گرفتن مشکل داشتن جاریمو ۱۵سال نزاشتن بیاد اینجا دیگه پسرشون مرد بخاط مردم راش دادن منم همون موقع ازدواج کردم هیچ حرمتی برام نزاشتن منو شوهرم عاشق هم بودیم،دیگه بماند چقدر عذابم دادن قبل بچه دار شدن الان پسرم سه سال ونه ماهشه میدونن حسایم رو پسرم برلدر شوهر احمقم که پنجاه و خورده ای سالشه از لج منو شوهرم انقدر حرفای بد نشونش مبده که نگو بخاطر مریضی مادر شوهرم مجبورم بیام این خراب شده چون جاری بیچارمم همش اینجای،اول صبح با حرص وخون دل بیدار میشم،حس میکنم ده سال پیر شدم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب چرا مجبوری ؟؟اصلا نجبور نیستی بعدم جاریت شوهرش مرده واسه چی اومده اونجا مونده

چون هی منو ادم حساب نمیکردن رفت وامدمو کم کردم،مادرشوهرم ادم خوبیه بعد کسیم نمیدونه داستان چیه،شوهرم جاریم نمرده یکی دیگشون مرده اونم مجبورع بیاد چون عمشه،چون پیرزنه از دست وپا افتاده

خانواده شوهر منم یکی از یکی بدترن به خصوص مادرشوهر و خواهر شوهرام نمیدونم دیگه باید چیکار کنم 

فقط 1 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میشه برا تشکیل قلب نی نیم و سالم بودنش یه صلوات بفرستید؟ خدایا من به تو ایمان دارم شکرت به خاطر همه چی❤️🥰❤️ خدایا خودت به همه کمک کن حاجتای قلبارو بده❤️❤️ عزیز دل مامان امروز تاریخ ۱۴۰۳/۲/۳قلبتو دیدم تاپ تاپ می‌زد خداااایا شکرت شکرت شکرت
خیلی سخته میدونم خدا ورشون داره از این دنیا همچین ادمایی زنده نباشن بهتره

خدا هیچ کاری نمیکنه،منکه آزارم به کسی نرسیده بچم مریضه لکنت گرفته در جواب تمام بدی هاشون فقط گریه کردم بخاطر ابروم الانم پسرموودارن دیوانه میکنن از لج من

خانواده شوهر منم یکی از یکی بدترن به خصوص مادرشوهر و خواهر شوهرام نمیدونم دیگه باید چیکار کنم 

ماها جز بدبخت های عالمیم چون عین بختک افتادن رو زندگیمون،برادرشوهر های من مجردن یه یرب ادم افسرده عقده ای من مادرشوهرم خوبه اما اگه بمیره دیگه کلا نمیخواد بیام اینجا

2810