2777
2789

سلام؛سنجش مدرسه پسرم و فرستاد چشم پزشک الان دکتره زنگ زدم شوهرم گفت دکتر گفته باید عینک بزنه خیلی ناراحت شدم

آغوشت و به غیر من به روی هیچکی وا نکن؛من و از این دلخوشی و آرامشم جدا نکن؛من برای با تو بودن پر عشق و خواهشم.....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم عینکی شدن بچه ها تو این سن احتمالا وراثتی هستش،نگران نباش یه مدت میزنن بعد شماره چشم میاد پایین،اگر نیومد هم به سن 18 سالگی رسیدن میتونن عمل کنن،غصه نداره،منم خواهرزادم از دو سالگی متوجه شدیم الان عینک میزنه خیلی هم بهش میاد،ما که دلمون ضعف میره وقتی با عینک میبینیمش،تازه همشم قربون صدقه میریم،نگران نباش چیزی نیست فقط هر شش ماه باید چک بشه

من از 7 سالگی میزدم. پیش یه چشم پزشک عالی ببر عدسی ها رو هم جنس خوب بگیر. نه اگه مدام استفاده کنه خو ...

سخت نبود؟خیلی ناراحت شدم بچه از بچگی با عینک 

آغوشت و به غیر من به روی هیچکی وا نکن؛من و از این دلخوشی و آرامشم جدا نکن؛من برای با تو بودن پر عشق و خواهشم.....
عزیزم عینکی شدن بچه ها تو این سن احتمالا وراثتی هستش،نگران نباش یه مدت میزنن بعد شماره چشم میاد پایی ...

ممنون عزیزم؛هم خودم هم همسرم عینکی هستیم ولی خوب تو سن جوانی عینکی شدیم این بچه از حالا

مگه ناراحتی داره؟ دور از جون بیماری صعب العلاج که نداره!

من از یازده سالگی چشمم ضعیف شد بیست و هفت سالگی عمل کردم الانم دیگه عینکی نیستم.

آسوده خاطرم... که تو در خاطر منی...
دخترم از 4 سالگی عینکی امسال هم کلاس اول میره چشمهاش هم خیلی ضعیفه

بهتر نشده از وقتی عینک زده؟

ممنون عزیزم؛هم خودم هم همسرم عینکی هستیم ولی خوب تو سن جوانی عینکی شدیم این بچه از حالا

پس نگران نباش،مشکلی نیست ،ارثی داشتید و طبیعیه،بزرگ شد عمل کنید،ایشالا شاهد موفقیتهای روز افزونش باشی

مگه ناراحتی داره؟ دور از جون بیماری صعب العلاج که نداره!  من از یازده سالگی چشمم ضعیف شد بیست ...

همش میگم پسر بچه همش بپر بپر و بازی با عینک چطور اخه خیلی دلم گرفت

پس نگران نباش،مشکلی نیست ،ارثی داشتید و طبیعیه،بزرگ شد عمل کنید،ایشالا شاهد موفقیتهای روز افزونش باش ...

فدات شم ممنون 

عزیزم ضعیفی خوب نمیشه شاید آستیگمات خوب بشه اما ضعیفی عادی خوب نمیشه اما خدا رو شکر میشه عمل کرد.

حالا شوهرم نگفت آستیگماته یا ضعیف فقط گفت باید عینک بزنه امیدوارم استیگمات باشه