2777
2789
عنوان

تورو بخدا به بچه کسی دست نزنید به این فرهنگ برسیم

| مشاهده متن کامل بحث + 997 بازدید | 36 پست

من عاشق بچه هام 🥺 ولی بچه های غریبه رو بوس نمیکنم .از دور ماچشون میکنم یا نهایت لپشونو بکشم 😂 از خوراکی دادن هم به هربچه ای وحشت دارم . یه درصد آلرژی داشته باشه یا براش خوب نباشه 

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                            با جمله ی (نظر هر کسی محترمه) مخالفم...من به نظرات اشتباه احترام نمی‌ذارم... پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚

حرف دلمو زدی

دخترم یکم تپله هرجا میرم یهو میپرن لپاشو میشکن بچه ۱۹ماهه رو تموم صورتش جوشه همیشه

جای بوس و کشیدن

اینقد هم یهومیشه وقت اعتراض نیس

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

⭕️برنامه miligold کلاهبرداریه ⭕️                           ‌فکرکردین‌ باورمون میشه توی امضا نوشتید کاربری دست ۲نفره؟یعنی این دروغی که میگید راسته؟😄☺️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چندین سال پیش یکی تو کوچه به من گفت میشه خواهش کنم دخترت رو ببوسم؟🙄 نمیدونستم چی بگم اصلا واقعا نی ...

بچه من خودش حساسه تو کلاس موسیقیش مربیش خانمه یه لحظه بهش دست زد گفت خوشم نمیاد کسی بهم دست بزنه اون بنده خدا هم گفت معذرت میخوام باید قبلش ازت اجازه میگرفتم 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی

منم بودم ناراحت میشدم بچه ها خیلی حساس هستن من حتی شاید دلم نیاد بچه خودمو ببوسم ولی یه نفر که ممکنه بیماری دهان و دندان داره خیلی بد یع بچه رو میبوسه البته ناگفته نماند نباید هیچ وقت از روی ظاهر بقیه رو قضاوت کرد شما باید وقتی میبینی بچه تون ازتون دور میشه طرفش برید و صداش بزنید اینجور برمی‌گشت بع طرف شما 

والا ..خدایی تو جرات می کنی بچه دو ساله ت رو توی پارک از دور نگاه کنی ؟ 

دو ساله رو شاید نه

و خیلی دوررر رو نه

ولی پنج شش ساله رو تا پتج شش رو مثلا بشینم ی کنار اون باری کنه بله

ولی خب میدیدم بچه داره مبره سمت کسی سریع میاوردمش

البته این‌موردم زیاد دیدم ک ب بچه مردم‌خوراکی میدن

منم خوشم نمیاد کسی ب بچم دست بزنه حتی لپشو بکشن چ برسه بوس و بغل

بچه ها پوستشون حساسه اون آقا یا خانمم دستش آلودست ب هزار جا زده کجاهاشو خارونده و دستاشو با خوراکی لیسیده عطسه کرده تو دستش 

من وسواس نیستم خودمم رعایت میکنم بچه ها حساسن با این همه ویروس جدید حدقل خودمون مراعات کنیم