2777
2789

امروز دختر ۲ سالمو بردم پارک

مشغول توپ بازی شد یکم از ما فاصله گرفت با شوهرم نشسته  بودیم ولی از با چشم از دور مراقب بودیم

یه خانم و اقا روی چمنا نشسته بودن

دخترم که نزدیکشون شد خانم دستشو کشید محکم بغلش کرد بوسش کرد با دستای دهنی خودش یه چیپس بهش داد اونم خورد

لمس کردن بوسیدن خوراکی دادن به بچه های بیرون عین بی فرهنگیه نه محبت

هزار جور مریضی از بزاق دهان ادم الوده منتقل میشه

دخترم بخاطر دندون دراوردن دهنش زخمه

خیلی نگرانشم بخدا خوابم پرید انقدر حرص خوردم😥

اصلا ظاهر مناسبیم نداشتن

دخترم دنیامه❤پسرم جونمه❤

چه عجیب من با اینکه خودم بچه دارم اصلا از بوسیدن و بغل مردن بچه های مرد خوشم نمیاد کلا خودم چندشم میشه

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره ولی بعضی از مادرا خیلی بی مورد و مسخرن

مثلا من به یه بچه لبخند زدم و داشتم ذوق میکردم دورا دور ها بچه هم خیلی خوشش اومده بود 

مامانش اخم کرد بچه رو برداشت برد😐😐😐😐

منم بدم میاد ازینکه بچمو بغل کنند یا بوس کنند ولی خوراکی رو اشکال نمیدونم به شرط تمیزی

روزی داریوش بزرگ دستور داد تا همه یونانیان حاضر در کاخ را به حضور او بیاورند...سپس از آنان پرسید به چه بهایی حاضرند جسد پدر خود را پس از مرگ بخورند؟ یونانیان پاسخ دادند که به هیچ قیمتی حاضر به انجام چنین کاری نیستند. داریوش سپس دستور داد هندیان موسوم به گالاتی که والدین خود را پس از مرگ میخوردند به پیشگاه بیاورند!سپس در برابر یونانیان از ایشان پرسید به چه قیمتی حاضرند جسد پدر مرده خود را روی تلی از هیزم گذاشته و بسوزانند. هندیان فریاد بلندی کشیدند و از شاه خواهش کردند که چنین سخنان کفرآمیزی را نگوید...حس میکنم که داریوش حجت را بر صاحبان هر عقیده‌ای تمام کرد. این داستان نشان میدهد که عقاید هرکس فقط از نظر خودش بی‌عیب است و اگر کسی گمان کند عقیده دیگران نادرست است حق ندارد عقیده خودش را به زور به آنها تحمیل کند.به نقل از تاریخ هرودوت؛ کتاب دوم؛ صفحه ۳۷

بچه ات رو بزار تو باکس و مثل کوله حمل من تا نه کسی دست بزنه نه ویروس بهش برسه 

اینو گفتم تا بگم اگه اینقدر حساس هستیب جای تاپیک زدن و تغییر هشتاد میلیون آدم بچه ات رو کنار خودت نگه دار

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

عزیزم اونا قصد شون محبت بوده لابد بچه خیلی دوست داشتن با این حال دیگه لین قدر که موضوع خاصی نیست البته درک می کنم شما احتمالا بچه اول تون هست به بچه دوم سوم که برسه پرت شون می کنید تو کوچه 😁

عزیزم درسته کارشون درست نبوده ولی یکم قلبتو صاف کن اونا ساده بودن از رو سادگی بچه رو بغل کردن نگران نباش چیزی نمیشه بچه تو پارک ب همه چی دست میزنه همون وسایل بازی میدونی چن صد نفر بهشون دست زدن کلا پارک جای خیلی استریلی نیست یبار یه بچه رو سرسره خیس کرد  کلا بچه کوچیک ب همه چیزی اب خاک و...دست میزنه بایه بغل بچه چیزیش نمیشه

آره ولی بعضی از مادرا خیلی بی مورد و مسخرن مثلا من به یه بچه لبخند زدم و داشتم ذوق میکردم دورا دور ...

یه بچه چند وقت پیش از کالسکه افتاد . بعد مادرش نتونست ساکتش کنه .بعد من شروع کردم به بازی با بچه .،بچه سکته شد مادرش همچنان اخمی بهم کرد .

درصورتی که من حتی دستمم به بچش نخورد و با فاصله هم داشتم بازی میکردم

یه بچه چند وقت پیش از کالسکه افتاد . بعد مادرش نتونست ساکتش کنه .بعد من شروع کردم به بازی با بچه .،ب ...

خیلی بده خب یعنی چی؟

بچتون از طلا که نیست😐😂

بعد تازه من هزار بار هم میگم که خدا حفظش کنه ماشالا که مثلا چشمی چیزی اگه اعتقاد دارن نخوره 

2810