اگه دوسداشتنتو دوطرفس بنظرم کسی کسیو دوسداشته باشه لزومی نداره کسیو فالو کنه ولی اگه یه طرفس یه نظرمن پسرا هیچ دختری الکی لایک نمیکنن تجربه نشون داده یه چیزی بینشون هست باهم درارتباط هستن
ببین عزیزم برات مهم نباشه میدونم سخته ولی چیزی که مال تو باشه مال توعه هیچ کس نمیتونه تغییرش بده نزار انقدر تو وجودت رخنه کنه که به خودت بیای ببینی تبدیل شدی به ادم وابسته که حال خوبش بسته به اون ادمه تو به خدا اعتماد کن بسپار به خودش
دلتوفقط بده بخدا ببین چه معجزه ای میشه توکل کن و ایمان داشته باش که خدا بهترینارو برات رقم میزنه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من فقط امید داشتم ک شاید دلش گیر نباشه ولی وقتی اینو دیدم حس کردم دلش گیر دختره اس و من حسن الکیه&nb ...
اخه اون ادم هنوز از وجود تو از احساس تو به خودش باخبر نیست علمو غیب نداره که عزیزم
تو دنبال این باش که ببینی اونم ازت خوشش میاد یا نه استوری چیزی بزار ببین واکنشش چیه اگر خوشش اوکده باشه میاد سمتت هر موقع وارد رابطه شدی تازه باید به این مسائل فکر کنی اونم نه به این شدت