2777
2789
عنوان

پستونک (لطفا راهنمایی کنید)

2 بازدید | 2 پست

سلام مامانایی که نوزادشون پستونک میخورد لطفا راهنمایی میکنن؟

از همون اول مادرم میگفت پستونک بخوره نینیم من گوش نکردم هرچند چندباری میدادم پرت می کرد بیرون کاش تلاش می کردم بخوره الان پشیمونم

نوزادم یک ماه و چند روزشه ارتودنسی زیاد قبول نمیکنه ولی از دیروز همه وقتمو گداشتم پستونک بادومی اونت دادم صبح بزور قبول کرد ولی تا شب طوری خورد انگار عادت داره

اما امروز صبح بی میل بود دوباره با اصرار بهش دادم میخوره بد نیس ولی میلش از دیروز کمتر 

طبیعیه که یه روز کمتر بخورن؟ چی کنم چه روشی انجام بدم واقعا عادت کنه چون از پستونک متنفر نیس دیروز خیلی خوب خورد. اگه پستونک نخوره واقعا بدبختیه دیروز طعم زندگیو هم من چشیدم هم بچم به آرامش رسیده بود

منم پسرم نمیگرفت فقط شب که بیدار میشد میزاشتم دهنش بعد پنج دقیقه مینداختش ، ولی واسه من خوب بود خوابش میبرد ، موقه خواب بده ببین میگیره یا نه

فقط 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم پسرم نمیگرفت فقط شب که بیدار میشد میزاشتم دهنش بعد پنج دقیقه مینداختش ، ولی واسه من خوب بود خواب ...

دیروز موقع خواب می گرفت تو خوابم میخورد الان تا میفهمه خوابش داره عمیق میشه میندازه بیرون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.