ممنون میشم جواب بدید کدوم قرص چاقی واقعا تاثیر داره و چاق میکنه میخوام قرص بخورم خسته شدمهرکی بهم رسید گف چقد استخون شدی تو بارداری لاغر شدم بعد شیر دادم لاغر شدم قدم بلنده خیلی معلدمه
برای پیشرفت زندگیمون و خونه دار شدنم به این زودی صلوات بفرستین لطفا😣دلم میخواد خونه دار بشم خدا.خداروشکر خونه خریدیم فقط بتونیم قسط وقرضمونو به مامانم بدیم
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
من گین آپ مصرف کردم..عالیییییی.. ولی ضرر داره فقط ی دوره بخور..جوانه گندم هم تاثیر داره
برگشت داشت؟
من پوررشو خوردم زیاد تاثیر نداشت
چندکیلو چاق شدی؟
برای پیشرفت زندگیمون و خونه دار شدنم به این زودی صلوات بفرستین لطفا😣دلم میخواد خونه دار بشم خدا.خداروشکر خونه خریدیم فقط بتونیم قسط وقرضمونو به مامانم بدیم
برگشت داره ولی مث قبل نمیشی...کلا خیلی خوب چاق میکنه..من حالا فقط گین اپ صورت رو مصرف کردم
ممنون عزیزم
نه برگشت نداشتم پودرش خالم مصرف میکرد اونم راضی نبود من قرصش میخورم ۴۰کیلو بودم اخرین بار که وزن گرفتم شده بودم۵۲هنوز دارم مصرف میکنم البته یه دوماه بینش فاصله افتاد قرص پیدا نکردم بگیرم ولی کم نشده بود از اشناهامونم قبلا مصرف میکردن قرصش برگشت نداشت