2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مهربونه مرده کاره  صبح تا شب زحمت کشیده  مادرم روانیه  با همه مشکل داره  از ...

الان علت طلاقشون چیه عزیزم

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....
مهربونه مرده کاره  صبح تا شب زحمت کشیده  مادرم روانیه  با همه مشکل داره  از ...

چقدر بد 

بعضی از ادما واقعا اهل زندگی نیستن معلوم نیس چشونه

درخواست دوستی قبول نمیکنم🌸

خودتو ناراحت نکن. یه درصد فکر کن خدای نکرده شما جای ایشون بودی‌‌... اون یه خانوم کدبانو صبور و ایثارگر بود ولی تو بلد نبودی زندگی کنی... 

این خییییلی بدتر از شرایط حال حاضره.

پس خدارو شکر کن. 

شوهرت هم اگه خواست چیزی بگه ، رو بهش نده. بگو زندگی خودشه. ما باید کلاه خودمون رو نگهداریم باد نبره...‌

حیف اسلام دستو بالمو بسته وگرنه اسمسم‌نمیاوردم از بس که توهین و تحقیر کارشه

اسلام !بیخیال وقتی کسی بهت توهین میکنه بی احترامی میکنه خوبیت رو نمیخواد وقتی درکنارش هستی احساس خوبی نداری و... این آدم سمی هست

حالا هر نسبتی میخواد داشته باشه بندازش بیرون از زندگیت

من این کار رو کردم چندساله

خداروشکر زندگیم خیلی خوبه.

تهش هیچی نیست باور کن....
بزار اول زندگیشو درست کنه زندگیش مهم تر هستش تا سیسمونی انشالله که طلاق نمیگیرن و همچی ختم به خیر ...

ولله دیگه از دستس خسته شدیم راضی شدم به طلاق که لااقل بابام یه نفسی بکشه.

بابام یه عمر زحمت‌کشیده که ما راحت باشیم برا همین خودم نمبخرم! ولی متاسفانه زن زندگیش انقدر روانیه 

که تمرکزش میگیره 

2810