2777
2789
عنوان

توروخدا کمک مردم از سردرد

| مشاهده متن کامل بحث + 16 بازدید | 53 پست
استرس داری؟عصبی هستی؟من علایمم مث شما بود. سردرد من عصبی بود ولی یکسال تمام طول کشید تا خوب شذم

اره

چکار کنم

خیلی عصبی ام دوتا بچه شلوغ دارم اونا با اعصابم اینکار کردن خیلی آروم بودم من

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی احتمالا بچه کوچیک داری و سردرد عصبیه منم چند سال پیش عین شما بودم چون دو تا بچه کوچیک شیطون داشتم اینقدر دکتر رفتم دارو گرفتم همه میگفتن میگرنه ولی خدا رو شکر الان بعد چند سال خوبم بازم یه وقتایی سردرد دارم ولی نه به شدت قبلا خوب میشی نترس چیزیت نیست 

اگه بیمه داری برو اورژانس بیمارستان که داخلش سی تی هم داشته باشه دکتر اورژانس ببینت اگه لازم باشه خو ...

خوب میخام سی تب بدم ببینم مشکل چیه بیرون گرون در میاد بنظرم

چکار کنم دکتر اورژانس بنویسه سی تی و ک‌هزینه کم در بیاد

مثلا بگم میگرن دارم مینویسه عکس و

اره چکار کنم خیلی عصبی ام دوتا بچه شلوغ دارم اونا با اعصابم اینکار کردن خیلی آروم بودم من

دیگه راهی نداره عزیزم باید کنترل کنی خودتو .  دکترمغزواعصاب برو ی مدت قرص اعصاب دوز پایین استفاده کنی خوب میشی . من اخرش رو خودم کارکردم استرس گزاشتم کناراعصابم ارومترشد تا خوب شدم

میترسم تومور باشه یعنی میگرن درمان نداره همیشه این سردرد هس؟ خیلی سختهههه ک

عزیزم علائم شما برای میگرنه. چرا انقدر فکر منفی آخه!؟ البته که باید پیش متخصص مغز واعصاب بری حتما

اما میگرن درمان نداره فقط شاید بشه کنترل کرد تعداد دفعات سردرد رو

مامانم داره و فکرمیکنم منم دچارشم. به مرور متوجه میشی چه کارهایی رو نباید انجام بدی که سردرد نگیری

البته مسکن هم داره میگرن که اگه تا دردت میخواد شروع شه بخوری زودتر خوب شی

اصلا چیز عجیبی نیست اما استرس و فکروخیال بدتر و طولانی تر میکنه سردردت رو

یعنی درمان نداره میگرن?تا آخر عمر این سردرد هس؟

میگرن یه جوریه که بااسترس وعصبی بودن،تشدیدمیشه،باید یه کم خودت هم به خودت کمک کنی واروم باشی،سخته ولی شدنیه،منم مثل شمادوتابچه دارم وتوطول روزواقعاخسته میشم،

دیگه راهی نداره عزیزم باید کنترل کنی خودتو .  دکترمغزواعصاب برو ی مدت قرص اعصاب دوز پایین استفا ...

دکتر قرص ها ک داده بدنم خیلی بی حال میشه انگار پاهام سست میشن همش مخام دراز کش باشم بنظرت چرا اینجور میشم

خوب میخام سی تب بدم ببینم مشکل چیه بیرون گرون در میاد بنظرم چکار کنم دکتر اورژانس بنویسه سی تی و ک‌ ...

آره بگی مینویسه...خودش لازمم بدونه مینویسه من نگفتم برام بنویس اما گفتم سردرد وتهوع دارم گفت بایدبری سی تی...اگه توی خود بیمارستان نداشت از دکتر بپرس کجا انجام بدی که رایگان باشه 

تاپیک یکی مونده به آخرم برای شماست.
با عنوان راههای جلوگیری از سردرد و میگرن.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
2810