2777
2789
عنوان

نوزاد چهارماهم سینمو نمیگیرع

4 بازدید | 16 پست

سلام خانوما خوبین 

نوزاد چهارماهم تا دوماهگی سینمو گرفت بعد واکسنش دیگه نگرفت منم زودی شیشه شیر دادم یه ماه شیر خودمو دوشیدم دادم بعدش دیگه کلا شیر خشک الان شیر دارم می‌خوام شیرخودمو بخوره چیکار کنم 

رفلاکس  نداره ؟

بعد از پنج سال ناباروری و سختی کشیدن باردار شدم...میشه اگه امضام خوندید برای مادر شدن همه ی خانوم های منتظر دعا کنید..دعا کنید دخترم سالم و سلامت زیبا و باهوش بیاد بغلم...الهم العجل لولیک الفرج.. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

با شیردوش برقی بدوش بده

بیا با نخستین بارانی که می‌بارَد، دوباره زاده شَویم ..🌱💚تنها افرادی که رنج نمی‌کشند و ناراحت نمی‌شوند مُرده‌ها هستند، زنده بودن یعنی گاهی آسیب دیدن، شکست خوردن، دچار اضطراب شدن، اشتباه کردن ؛و همچنان ادامه دادن.🌱

نميدونم اين واكسن دوماهگي چي داره كه بعضي از بچه ها رو اينطور ميكنه! دختر منم بعد واكسن دوماهگي سبنم رو نگرفت البته اين بيچاره شيشه شير هم نميگرفت و من بدبخت با هزار مصيبت اونو مي خوابوندم و در حالت خماري شيشه رو ميذاشتم دهانش اونم ده بار ميداد بيرون و تا كمي شير بخوره. واقعا اون دوران افسرده شده بودم هر دو الي سه ساعت يه بار محبور بودم بخوابونمش تا شير بخوره.

نه تا پایان چهارماهگی کولیک داشت دیگه اونم تموم شده  فقط سینمو نمیگیره

دختره من رفلاکس پنهان داشت و سخت سینه رو می گرفت باید تو خواب بهش شیر  میدادم ....تو خواب  بده ببین میخور۶

بعد از پنج سال ناباروری و سختی کشیدن باردار شدم...میشه اگه امضام خوندید برای مادر شدن همه ی خانوم های منتظر دعا کنید..دعا کنید دخترم سالم و سلامت زیبا و باهوش بیاد بغلم...الهم العجل لولیک الفرج.. 
می‌خوام تو سینم بخوره 

اها

اونو نمیدونممال من که ۸ ماهه با شیردوش بهش میدم

بیا با نخستین بارانی که می‌بارَد، دوباره زاده شَویم ..🌱💚تنها افرادی که رنج نمی‌کشند و ناراحت نمی‌شوند مُرده‌ها هستند، زنده بودن یعنی گاهی آسیب دیدن، شکست خوردن، دچار اضطراب شدن، اشتباه کردن ؛و همچنان ادامه دادن.🌱
بعدش دیگه شیرخودتونو ندادین؟؟

من بلافاصله شير خشك ندادم تا چهار ماهگي شير خودم رو مي دوشيدم و ميدادم ولي چون بچه سينه رو ميك نميزد و سينه تحريك نميشه و به خاطر اون شيرم هم خشك شد به ناچار شير خشك دادم اونم با مصيبت ميخورد. ابنا اكثر ريفلاكس پنهان دارند كه در شير خوردن دچار مشكل ميشن

ببین منم هنوز درگیرم اما چندباری به زور بهش دادم گریه کرده ولی بهتر شده خیلی تو سایت و اینور و اونور پرسیدم اما هیچکدوم بدرد نمیخوره حتی رابط سینه هم خریدم خوب نبود

بزور ادامه بده بهش بده سعی کن بیشتر بخوابی بهش بدی یکم که سرش شد دوباره عاشق سینه میشه