2777
2789
زبان بیشتر طول میکشه خیاطی زودتر ب درامد میرسی 

زبان و دوست دارم کلاسم میرفتم قبلا

ولی اگه ۱۰ سال طول میکشه ب تدریس و مترجمی برسم ک هیچی

خیاطیمم صفره هیچ

باید از پایه یاد بگیرم چرخ و سر دوز و اینا هم دارم

_الو مامان جونم سلام خوبی؟                                          _سلام مادر خوبم.                                                              _خدا رو شکر(و من خوشبخت ترینم)

اگر محکم ادامه بدی و رها نکنی و تلاش بکنی بله قطعا میرسی

من خودم رشتم بیمارستانیه

ب خاطر بچه دوس دارم تو خونه کار کنم

حاالا یا مترجمی یا زبان

ولی نهایت تا ۲ سال دیگه ب درامد برسم ن ۱۰ سال😅

_الو مامان جونم سلام خوبی؟                                          _سلام مادر خوبم.                                                              _خدا رو شکر(و من خوشبخت ترینم)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم مدرس زبان تو اموزشگاه ها ک شنیدم درامد انچنانی نداره مترجمی چطوره؟توضیح میدی راجع بش

من شاغل نیستم عزیزم سر درنمیارم از درامدشون حقیقتش خودمم مثل شما علاقه داشتم میخواستم یا مدرس بشم یا مترجم ولی دیگه ازدواج کردم نشد 

فقط خیاطیو سر درمیارم اگر سرمایه داشته باشین کارگاه خودتون با وسیله های خودتون باشه درامدش خوبه ولی شاگرد بشین درامدش خوب نیس زیاد و خسته میشین خیلی(بابام تولیدی داره از اون نظر سر در میارم)

من خودم رشتم بیمارستانیه ب خاطر بچه دوس دارم تو خونه کار کنم حاالا یا مترجمی یا زبان ولی نهایت تا ...

یا مترجمی زبان یا خیاطی

من شاغل نیستم عزیزم سر درنمیارم از درامدشون حقیقتش خودمم مثل شما علاقه داشتم میخواستم یا مدرس بشم یا ...

یه چند دفعه خواست مامانم الگو یادم بده نشستم پا چرخ کلافه شدم نمیدونم اعصابشو دارم یا ن

اعصای میخواد؟

چون فقط ب خاطر درامد میخوام علاقه ندارم

یه چند دفعه خواست مامانم الگو یادم بده نشستم پا چرخ کلافه شدم نمیدونم اعصابشو دارم یا ن اعصای میخوا ...

اره خیلی اعصاب میخواد و پشت چرج نشستن کمر و گردن و چشم ادمو اذیت میکنه برای کارم معمولا با چرخای صنعتی بزرگ تو کارگاها کار میکنن ک صداش خیلی زیاده