2777
2789

...

🤗

_الو مامان جونم سلام خوبی؟                                          _سلام مادر خوبم.                                                              _خدا رو شکر(و من خوشبخت ترینم)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میخوای بری یادبگیری؟ خیاطی نهایت شش ماهه به درآمد میرسه زبان حداقل سه سال به بالا زمان میبره که به ...

خیاطی رو از صفر ولی زبانم‌متوسطه باید کار کنم باز

_الو مامان جونم سلام خوبی؟                                          _سلام مادر خوبم.                                                              _خدا رو شکر(و من خوشبخت ترینم)

هر دوش 

اگر موفق باشید و خوب کارتون رو بلد یا مسلط باشید بهش 

چه زبان و خیاطی رو 

هر دو مورد مستعد رشد و درآمد هستند 

دختر عموم طراح و دوزنده س توی ترکیه و با یکی از برند های مطرح قرار داد بسته و طراحی سبک می‌کنه و درآمد بالایی داره 

یعنی توی هر زمینه ای اگر تلاش کنید و تا مراحل بالا پیشرفت کنید به موفقیت و درآمد بالا هم میرسید 

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics ) 
هر دوش  اگر موفق باشید و خوب کارتون رو بلد یا مسلط باشید بهش  چه زبان و خیاطی رو  ...

ب زبان  علاقه دارم

خیاطی رو از صفر ولی زبانم‌متوسطه باید کار کنم باز

زبان تا دوره Itcرو نگذرونی نمیتونی تدریس کنی خودش هم زمانبر هست تازه باید چند تا مدرک دیگه هم بگیری مثل ایلتس و تافل و دوره مترجمی 

و اینکه اوایل اصلا درآمد خوبی نداره باید ده سالی بگذره که کمی با تجربه و معروف بشی تا رزومه قوی داشته باشی بعدا به درآمد مناسب میرسی 

به ار حال به نظر من پرستیژ زبان خیلی بهتره

من زبانم خیلی خوبه ولی خیاطی فک کنم درامدش بهتر باشه اگه سرمایه داشته باشی منظور بتونی کار خودتو راه ...

عزیزم مدرس زبان تو اموزشگاه ها ک شنیدم درامد انچنانی نداره

مترجمی چطوره؟توضیح میدی راجع بش

زبان تا دوره Itcرو نگذرونی نمیتونی تدریس کنی خودش هم زمانبر هست تازه باید چند تا مدرک دیگه هم بگیری ...

یعنی من ۱۰ سال دیگه تو زبان ب درامد میرسم؟