2777
2789
عنوان

امروز عصر قراره با رلم... 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 143 بازدید | 37 پست
این رلم بهش گفتم جریان نامزدم رو میگه من دوست دارم باید باهام باشی ولی نمیگه برنگرد به اون چون نمیخو ...

نروو.....

فقط 29 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
(  اگه نیاز داشتین یکی حرفاتونو بشنوه تگم کنید)(تیکر بارداری نیست )  (intj_t)                                                                                                                                                                                   اللّهمَّ‌عَجِّلْ‌لِوَلِیِّڪَ‌الفَرَج🌸

@niniyar_3  

چرا این بیمار هارو از سایت جمع نمیکنین 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از پشت چه اشکالی داره مگه؟ بعدم من بچه طلاقم با مامانم زندگی میکنم شهر غریب که دایی و هیچکس کاری باه ...

چه اشکالی داره؟ نه هیچ اشکالی نداره بزو که هر چی سرت بیاد حقته

🎧━━━━━━●─────── ⇆ㅤ◁ㅤㅤ❚❚ㅤㅤ▷ㅤ↻️ پرواز کن تا آرزو زنجیر را باور نکن ⁦❤️⁩                        
دوربین میذاره یواشکی تو خونشون عزیزم انقد ساده نباش

احتمال اینکه کسایی دیگه هم اونجا انتظار شو بکشن زیاده کاش فقط دوربین بود

🎧━━━━━━●─────── ⇆ㅤ◁ㅤㅤ❚❚ㅤㅤ▷ㅤ↻️ پرواز کن تا آرزو زنجیر را باور نکن ⁦❤️⁩                        
از پشت چه اشکالی داره مگه؟ بعدم من بچه طلاقم با مامانم زندگی میکنم شهر غریب که دایی و هیچکس کاری باه ...

اگه از ابرو مامانت می‌ترسی پس نباید باهاش رابطه جنسی داشته باشی کههههه😐از پشت چه اشکالی داره ؟شوخی می‌کنی ؟ تو ارزشت خیلی بالاتر از این حرف است که با یه نامحرم که نسبتی باهات نداره و میخواد ازت سو استفاده کنه رابطه جنسی داشته باشی .ببخشید واقعا قصد توهین ندارم ولی هرزه های خیابونی هم خیلیاشون از روی بدبختی و و نیاز به پول این کارو میکنن که حتی اومممم درست نیست .اونوقت تو همینجوری الکی میخوای این کارو کنی .لطفا لطفااااااا حتی اجازه نده لمست کنه و به تهدید های هم اعتنایی نکن و شکایت کن و نگران آبرو هم نباش .آبرو یعنی تو از عفتت نگهداری کنی و با اون رابطه نداشته باشی .لطفا تحت هیچ شرایطی بدن خودتو به هرکسی اجازه ی لمس نده .لطفااااا❤️❤️❤️