2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من فقط اینو میدونم با قلب شکسته از خدا چیزی بخوای ، ممکن نیست بهت نده چه بسا بهترشو

دعا کن برام

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰

ب حالت ناباورانه  معجز رو نشونم داد  و  اشک های ک زندگی قبل ریختم   انگار خدا داره منو  ب راه راست هدایت میکنه و اینکه ــ همسر سابم کارما.... پس میده مشکل رو مشکل  بهش میاد بس آشغال بود

ترجیځ  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏
ندیدم😔

تو نی سایت خوندم برای مریضیا صعب الاعلاج و لاعلاج سوره نجم بخونید ،برا علویه شریفه و امامزاده مومد حسن(لرستانه الیگودرز )نذر کنه شنیدم خیلی حاجت میدن انشالله واسطه شن نامزدتون تنش سلامت باشه همیشه🙏

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭

هر چه دارم از بزرگی و مهربانی خدا دارم البته در کنار تلاش بی وقفه ی خودم  

کل زندگیم همراهم بوده و تک تک آرزوهای محالم رو برام مثل معجزه برآورده کرده 

خدای دوست داشتنی من  ♥️♥️♥️

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
تو نی سایت خوندم برای مریضیا صعب الاعلاج و لاعلاج سوره نجم بخونید ،برا علویه شریفه و امامزاده مومد ح ...

مرسی عزیزدلم

🧡زهرا سادات خانومم🥰👋  این داستان زندگی منه👈🧚‍♂️🧡 یه نامزد داشتم که الان از هم جدا شدیم و مثل دیوونه ها میپرستیدمش💚💚☘️🦋💙☘️🦋 همزمان درگیر سرطان خون و ام اس بود ولی خداروشکر هر دوتاشو باهم شکست داد و الان حالش خوبه مطمعنم🩵🥺 ۲۷ تیر کمرشو عمل کرد و از اون روز به بعد تا  ۶ شهریور پاهاشو اصلا حس نمیکرد ولی کم کم داره بهتر میشه🌿🩵 از هم جدا شدیم ولی با اینکه دیگه هیچوقت به زندگیم برنمیگرده اولین و اخرین مردی که من دیوونش شدم و تا همیشه به عشقش وفادار میمونم🌸🌿🦋  این کاربر از ۱ شهریور استارت کارای مهاجرتشو زده .. نمیدونم چندسال طول میکشه ولی خوشحالم که شروعش کردم😍😉💖  دیگه زندگیش بی هدف نیست...🌿کنار درس خوندن داره تدریس میکنه👩🏻‍🏫💙 و کار آموز روانشناسیه👩‍🎓 😍🌸 هر روز ورزش میکنه و خیلی خوشحاله🥋             

ب حالت ناباورانه  معجز رو نشونم داد  و  اشک های ک زندگی قبل ریختم   انگار خدا دا ...

نذر کرده بودی؟؟سوره یا صلواتی چیزی فرستادی؟یا هبچ کار نکردی و حاجت گرفتی؟

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭