2777
2789
نذر کرده بودی؟؟سوره یا صلواتی چیزی فرستادی؟یا هبچ کار نکردی و حاجت گرفتی؟

هر سال شلع زرد  و نذر کردم ب پدرم نماز بخونم هنوز نخونوم و اینکه میخام شروع کنم

ترجیځ  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نذریا ختمی گرفته بودی ؟

نه هیچی. واسه بچه که شوهرم میگفت وقتش برسه خدا خودش میده.نذاشت برم دکتر. گفت چیزی رو به زور از خدا نمیخوام

واسه زندگیم ولی دلم زیاد میشکست، خیلی غصه میخوردم و گریه میکردم.شاید خدا دلش سوخت

خدا رو قبول دارم ولی نذر و چله و نماز و روزه انجام نمیدم، خیلی هم عذاب وجدان دارم بابت نماز😫خدا خیلی بهم لطف کرده ولی من جوابشو نمیدم😫

مادر و پدرای خیلی سختگیر ، بهترین دروغگو ها رو تحویل جامعه میدن
هر سال شلع زرد  و نذر کردم ب پدرم نماز بخونم هنوز نخونوم و اینکه میخام شروع کنم

قبول باشه انشالله

تو رو خدا منم دعا کنید اونایی که در حق من و عزیزانم بد کردن انشالله تقاص پس بدن😭😭😭

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
قبول باشه انشالله تو رو خدا منم دعا کنید اونایی که در حق من و عزیزانم بد کردن انشالله تقاص پس بدن😭 ...

این بار رو ازت میخام ب امام حسین و رقیه پناه ببر   

ترجیځ  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏
این بار رو ازت میخام ب امام حسین و رقیه پناه ببر  

باید چیکار کنم دقیقا؟؟بی زحمت توضیح بده؟

خیلی صداشون میکنم😭

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
باید چیکار کنم دقیقا؟؟بی زحمت توضیح بده؟ خیلی صداشون میکنم😭

قسم بده بیبی رک بهش بگو دردم اینه مشکلم حل کن  مثلا  نذر میدم  البته امام حسین و بیبی  کمکم کردن

من ازدواج و‌ بچه دارشدنم معجزه اصلی زندگیم بودن

ختم و‌چله های مختلف میگرفتم تو همین نی نی سایت سرچ میزدم اشک‌میریختم و باخدا حرف میزدم

ارزوهای محال من تک تک براورده شدن الهی شکرت 

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚
قسم بده بیبی رک بهش بگو دردم اینه مشکلم حل کن  مثلا  نذر میدم  البته امام حسین ...

تشکر گلم

تشکر گلم

فدا

چه ختم یا چله ای عالیه

زیاد برداشتم وقعه حشر حدیث کسا واسطه گرفتن امام رضا 

خنم ۲۱روزه سوره طه هردفعه خواستگار میومد 

من خیلی زاری میکردم

دخترمم نذرشیرعلی اصغر رفتن به امام زاده های اطراف

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚
من ازدواج و‌ بچه دارشدنم معجزه اصلی زندگیم بودن ختم و‌چله های مختلف میگرفتم تو همین نی نی سایت سرچ ...

واقعا با ختم‌ طه خواستگار میومد ؟

۲۱ روزه این ختم ؟

واقعا با ختم‌ طه خواستگار میومد ؟ ۲۱ روزه این ختم ؟

تو نی نی سایت سرچ‌کن دستورشو دقیق یادم نیست

من وقتی حاجت سخت دارم چندین نذر برمیدارم

سه سال اقدام بودم باردار نمیشدم، البته اینجوری نبود که دلم بشکنه یا پریود میشدم ناراحت بشم.فقط از حر ...

چی شد که عاشقت شد

روزیکه تو به دنیا آمده بودی عریان، جمعی به تو خندان و تو بودی گریان، کاری بکن ای دوست که وقت رفتن، جمعی به تو گریان تو باشی خندان