2777
2789
عنوان

بازم داور به نفع پرسپولیس گرفت🤣🤣🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 44 بازدید | 19 پست
سلام جانم. شما محبت دارین عزیزم. ممنونم که تاپیکامو خوندین ، لطف دارین شما دوست عزیزم♥️

💓😘

با امضای من مشکل دارید هی حذف میکنید؟!😒با اون سایتتون اه😐 فقط اومدم بگم راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

سلام عزیزم خوبی 

امروز یکی از کاربرا اینجا تاپیک زد ک نامه بنویسیم برای پویش ملی فارس ک میرسه ب مجلس قوه قضاییه اگه ۵ هزار امضا جمع بشه ولی تاپیکش ترکید و فکر بنده خدا رو هم تعلیق کردن حالا من نامه نوشتم برای مجلس ولی حقیقتا سردرنمیارم برای شما متن نامه رو میذارم اگر شد لطفا ثبت کنید فکر کنم شما بهتر سردربیارید چطوری هس ممنون 🌹🙏

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي فِي دِرْعِكَ الْحَصِينَةِ الَّتِي تَجْعَلُ فِيهَا مَنْ تُرِيدُ.    خدایا شکرت بابت تمام هدایایی که به من عطا فرمودی زهرا 👩🏻😌🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام و عرض ادب

خدمت جناب آقای دکتر محمد باقر قالیباف ریاست محترم مجلس شورای اسلامی ایران

در سال های اخیر موج ورود اتباع بیگانه الخصوص مردم افغانستان به جمهوری اسلامی ایران بسیار شدت گرفته که غالبا به صورت غیر مجاز وارد کشور می شوند به صورتی که حتی عدد دقیقی در مورد تعداد جمعیتشان وجود ندارد ، که به علت زاد ولد بسیار که در بینشان مرسوم است و به علت تفکرات قابل تاملی که نسبت به ایران دارند و ورود روزافزونشان به کشور ، هر روز به شدت رو به افزایش هست و کسانی هم که با ویزای گردشگری وارد کشور می شوند عموما برخلاف قوانین ، در ایران شاغل شده و در ایران ماندگار می شوند ، و عده ای از افراد که مجاز در ایران هستند با  ثبت شرکت صوری و اجاره کردن خانه برای افراد غیرمجاز قانون شکنی می کنند ، با توجه به تلاش های نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران  که شبانه روز سعی در برقراری امنیت هستند بخشی از آن ها رد مرز می شوند اما به علت نبود قوانین بازدارنده مجددا و بارها سعی می کنند به صورت غیرقانونی باز هم وارد کشور شوند 

آمارها حاکی بر آن است  جمعیتی بالغ بر ۱۰ میلیون نفر اتباع بیگانه که اکثرا ملیتی افغانستانی دارند و غیرمجاز وارد ایران شده ، مانده و فعالیت می کنند در کشور حضور دارند که از یارانه پنهان و منابع و امکانات مختص ملتمان استفاده کرده ، بر سر شغل هایی می روند ، که قشر کارگر و ضعیف اقتصادی ایرانمان خود به آن نیازمند هستند ، ارز بسیاری از کشور خارج می کنند 

و همچنین آمار قاچاق مواد مخدر ، جرم جنایت ها ، جرائم خشن ، سرقت و غیره در بینشان بسیار بالا و قابل توجه است و آسیب های اقتصادی آموزشی و بهداشت و درمان مسکن امنیتی و غیره بسیاری به کشور عزیزمان می زنند ،  که همه این ها موجبات نارضایتی عموم مردم جمهوری اسلامی ایران شده و آن را تهدیدی جدی بر خود و کشور تلقی می کنند، که با توجه به نگرش سیاسی عقیدتی که بین عده ای از این اتباع وجود دارد ممکن است باعث تبعات سنگین و درگیری های داخلی شدید شود که در آن صورت  مردم و کشور بسیار متضرر شده و عواقبی جبران ناپذیر در پی خواهد داشت  ما همگی خواستار برخورد قاطع و اخراج اتباع غیر مجاز و هنجارشکن مجاز بیگانه الخصوص افغانستانی و نظارتی شدیدتر بر مرزها کشیدن دیوار مرزی بین ایران و افغانستان و در پی آن دیوار مرزی بین ایران و پاکستان و برخورد با کسانی که آن ها را برخلاف قوانین به کار می گیرند در کشور و تسریع در رسیدگی و تدوین و تصویب قوانینی قاطعانه و بازدارنده در مورد آن هستیم 

با احترام و تقدیر تشکر از حضرت عالی و نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی ایران 

از طرف عموم مردم شریف ایران

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي فِي دِرْعِكَ الْحَصِينَةِ الَّتِي تَجْعَلُ فِيهَا مَنْ تُرِيدُ.    خدایا شکرت بابت تمام هدایایی که به من عطا فرمودی زهرا 👩🏻😌🌹
سلام و عرض ادبخدمت جناب آقای دکتر محمد باقر قالیباف ریاست محترم مجلس شورای اسلامی ایراندر سال های اخ ...

سلام عزیزم . زنده باشی ان شالله. خیلی خوبه. خوندم متن تون رو. عالی بود. یک رونوشت از این برگه رو برای رییس قوه قضاییه هم بفرستید ، ان شالله خدا کمک کنه و همت کنیم این مسئله رو به سرانجام خوب برسونیم

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
سلام عزیزم . زنده باشی ان شالله. خیلی خوبه. خوندم متن تون رو. عالی بود. یک رونوشت از این برگه رو برا ...

تشکر لطف دارید من نمی دونم چطوری باید فرستاد اگر کسی باشه وکیل یا مقام قضایی کسی ک فرد عادی نباشه بدیم اون بفرسته خیلی بهتره الان اون نامه ب پزشکیان کارزار ک تبلیغ می کنیم ی وکیل معروف نوشته