2777
2789

وای نه چرا صورت مساله رو پاک میکنی به جای اینکه اگه مشکلی هست زودتر راه حلشو پیدا کنی دیر نشه

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه ببرم امسال اگه رد شد بزارم سال بعد دوباره ببرم؟

امسال که بردی اگر مرحله دومم خوب نشد نمره ش میگن باید ببری استثنایی،،،اونجا استثنایی یکسال درس میخونه به صورت آزمایشی که اگر دیدی بهتر هست و در حد عادیه ببری دوباره سنجشش کنی و اگر بهتر شده انشالله میره عادی

وای نه چرا صورت مساله رو پاک میکنی به جای اینکه اگه مشکلی هست زودتر راه حلشو پیدا کنی دیر نشه

صورت مساله پاک نمیکنم می خوام یهو استثنایی نره چون سنجش گفت قرص ریتالین بده بعد بیارش قرص ریتالین می خوره بدنش کهیر زده

🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد🌷
صورت مساله پاک نمیکنم می خوام یهو استثنایی نره چون سنجش گفت قرص ریتالین بده بعد بیارش قرص ریتالین می ...

ببر یه پزشک عمومی کهیر و حساسیت و بگو قرص مشابه شاید داشته باشه 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
امسال که بردی اگر مرحله دومم خوب نشد نمره ش میگن باید ببری استثنایی،،،اونجا استثنایی یکسال درس میخون ...

نمیشه بزارم پیش دبستانی به جای استثنایی؟اخه چون نیمه اولی هست شهریوره بزارم پیش سال بعد باتاخیر بزارم اول

نمیشه بزارم پیش دبستانی به جای استثنایی؟اخه چون نیمه اولی هست شهریوره بزارم پیش سال بعد باتاخیر بزار ...

اگر میدونی مشکلی داره وقتو تلف نکن،چون استثناییم دوسال باید آمادگی رو بگذرونه بعد بشینه کلاس اول

اگر میدونی مشکلی داره وقتو تلف نکن،چون استثناییم دوسال باید آمادگی رو بگذرونه بعد بشینه کلاس اول

عزیزم شما معلم هستین؟

مشکل هوشی و یادگیری نداره مشکل توجه و تمرکز و حواسپرتی و رفتاری داره همین مشکل توجه و تمرکز باعث مبشه که درست جواب نده در صورتی که بلده