2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

روغن زیتون و با آب هویج قاطی میکنم یه روغن برنزه میشه میمالم به پوستم کیف میکنم 😄 اومدم بگم هیشکی از خودش راضی نیست عزیزم نگران نباش 🚶

گر قیامت قصه باشد من کجا بینم تورا 💔
واسه تیرگی های بدنم خوبه عزیزم؟از کجا میشه تهیه کرد در حد کم تیر شده

من از باسلام گرفتم تیرگی رو که کاری نمیکنه ولی برا زانوهامم خوب بود

☁🌙به قول حسین پناهی: مشکل ما از جایی شروع شد که نگاه ما به هم، نگاه آدم به آدم نبود، نگاه آدم به فرصت بود..

منم نگفتم تو خوشت بیاد 🥰😙

وقتی سایت عمومی درمورد یه چیز عمومی مثل رنگ پوست نظر میدی خوبه بدونی ممکنه یه عده ناراحت بشن،،کاش فرهنگ تبادل نظر داشته باشیم و هرچیزی به ذهنمون رسید سریع تایپ نکنیم

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....

عزیزم من هر چطور ادم سبزه ی تیره دیدم خیلی با اعتماد به نفس  بودن   از خودشون راضی بودن و تلاش می کردنند تو حامعه بدرخشن  اخر شم با یک مرد سفید پوست   تک پسر  عالی ازدواج کرد  ۳ نفر  رو اینطوری دیدم  با تو اجتماع بودن  به جاهای بالایی رسیدن  با اینکه تو منطقه ی پایین  شهر زندگی می کروند و امکانات کم داشتن

این شعرو برای دل داری دادن میگفتن تو قدیما و این ک منم خیلی شعر راجب سبزه ها بلدم ولی شعورشو دارم ک ...

بگو

میشه یه دونه صلوات برام بفرستی؟🥹دین اسلام کامل ترین دین است اما انسان ها کامل نیستند❤️

یه روزی به یه جایی از زندگیت میرسی که دیگه این چیزا برات مهم نیست ، اینکهه مهم نیست ب کنار وقتی به گذشته برمیگردی به خودت میخندی که چرا اینطوری فکر میکردی و خودتو دست کم میگرفتی

انقدر از رنگ  پوستت بدت میاد که حاضر نیستی لباس باز بپوشی؟ 

جلو بقیه نپوش ولی خودتو از پوشیدن لباس های باز محروم نکن برای دل خودت بپوش و با خودت عشق کن

به پوستت برس یکدست و صاف و خوشبو باش اینطوری با خودت کیف کن 

همه ی آدم ها قرار نیست که یک رنگ باشن آدما با تفاوت هاشون قشنگن 

من خودم از استایل بازیگرای هندی ایده میگیرم از جوون هاشون دخترای سری دیوی ، دختر شاهرخ خان و ...

تو هم اینکار رو بکن ، رنگ هایی پیدا کن که بهت بیاد و جذاب ترت کنه 

رنگ های قهوه ای  ، کرم ، خاکی این جور رنگ ها رو نپوش کدر نشون میده پوستت رو و تیره تر

شبی زیر باران برقصان مرا ، میان خیابان برقصان مرا ، میان ترافیک و دود و مه نفس گیر تهران برقصان مرا