2777
2789
عنوان

تجربه من از عمل سیستوسل رکتوسل

| مشاهده متن کامل بحث + 1505 بازدید | 42 پست
بیشترین چیزی ک آزارم میداد درد هنگام رابطه بود درد وحشتناک میل صفر

منم درد دارم اما در حالت خاص

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                                    دیدید چگونه داعش صفتان کفتار چگونه آرمان را دریدند الهی بمیرم برای مادرت بی پسر شد    بمیرم برای آرتین بی مادر شد  بمیرم برای مظلومیت امام زمانم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون عزیزم البته من تازه 6روز میشه ک عمل کردم هنوز درگیر مراقبت از بخیه هام هستم و استراحت نسبی

عزیزم

خداروشکر  سختیش گذشته برات 

بی نهایت ممنون سلامت باشید 💓

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                                    دیدید چگونه داعش صفتان کفتار چگونه آرمان را دریدند الهی بمیرم برای مادرت بی پسر شد    بمیرم برای آرتین بی مادر شد  بمیرم برای مظلومیت امام زمانم 
سلام عزیزممنم میخوام این عملو کنم الان وضعیتتون چطوره دردتون کمتر شده؟؟واینکه بیمارستان خصوصی عمل کر ...

سلام عزیزم آره دردش تموم شد سختی تا دوماه بود مراقبتها و بخیه ها 

بیمارستان خصوصی ۲۵

چقدر دوره نقاهتتون طول کشید؟چقدر رعایت داشتیدتا چند وقت چند کیلو بلند میکردید و....

اگه پرینوگرافی کرده حتما واژینوپلاستی هم انجام داده نگران نباش

تا دوماه بیشتر از دو سه کیلو اصلا بلند نکن 

خیلی باید رعایت کنی هر شب دمنوش بابونه عسل،گاوزبون عسل بخور

آب میوه نخور کمپوت بجز آناناس نخور 

کلا سردیجات نخورد تا دوماه

واسه من بدتر از این دوماه، اولین رابطه بود خیلی بد بود 

چقدر دوره نقاهتتون طول کشید؟چقدر رعایت داشتیدتا چند وقت چند کیلو بلند میکردید و....

نقاهت ۲ ماه 

بعد هر بار دستشویی رفتن با سشوار خشک میکردم

توخونه دامن بدون لباس زیر 

نشستن و ایستادن طولانی ممنوع 

اگه پرینوگرافی کرده حتما واژینوپلاستی هم انجام داده نگران نباشتا دوماه بیشتر از دو سه کیلو اصلا بلند ...

مطمینی؟

خیلی نگرانم

اگر نکرده باشه چی؟

منم حتی یه مورد ندیدم که از رابطه های اول خوب بگن