2777
2789
عنوان

لاغری جهت باردار شدن

13 بازدید | 17 پست

سلام وقت بخیر 

من برای باردار شدن باید وزن کم کنم از متخصص تغذیه به صورت آنلاین برنامه رژیم گرفتم اما مشکلی که دارم اینه وقتی گرسنه ام میشه خیلی عصبی میشم و بهم فشار میاد آیا داروی کاهش اشتها ی ایمنی هست که مصرف کنم؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینا همش کشکه با تنبلی تخمدان و ۸۰ کیلو وزن بعد از سقطی که داشتم ۲ ماه بعدش باردار سدم

عزیزم تااخر بارداری چقدر وزن اضافه کردی؟؟

خدایا گفتی تکیه کن برمن و توکل کن و طبق خاسته من عمل کن و نتیجه را بر من بسپار......الان جایی هستم که خودت گفتی هر وقت بنده من گره  ای  مشکلی  تو کارت افتاد و نگاهت به سمته کسیه که  کار  تورو اون راه بندازه  گفتی به عزت و جلالم قسم که حاجتتو نمیدم 😢الان من از همه نا امیدم و نگاهم به رحمته تویه ای ارحم و الراحمین بعداونهمه سختی و سقط بالاخره منو خدابا یه تودلی که هیچی نمیدونستم ازش غافلگیرم کردی سونو گفت شش هفته با ضربان قلب طبیعی...اما الان این خونریزی پشت جفت چیبود که یهو اومد و عیدم رو با اشک شروع میکنم...رشدش گیر کرده قلبش میزنه هر پنج ثانیه....بخاطر خونریزی پشت جفت نمیتونه خون درست بگیره...خدایا امیدم به تویه دکترم تمام داروهام قطع کردیعنی منتظر سقط باشم...اما بااین حال هنوز علایمم سرجاشه چکنم 😭😭😭خدا میدونم اگه توبخای هیچ کسی نمیتونه توش دستی بلند کنه میدونی که چقدر قلبم شکسته از خودت خاستم به خودتم میسپارمش 😭فقط موندم اگه میخاستی بگیریش چرا انقدر غافلگیرم کردی و بی خبر آوردی تودلم اونم با قلب سالم 😭😭قربونت برم خدا بازم شکایت نمیکنم به خودت میسپارمش پاره تنم رو 💕
عزیزم تااخر بارداری چقدر وزن اضافه کردی؟؟

ببین من تقریبا ۸۰ کیلو بودم وقتی باردار شدم

اواخر ۴ ماهگی هم سقط کردم بچم سرش مشکل داشت

شده بودم ۸۵ کیلو

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

__🤍 میوه پاییزی من چشم به دیداره تو ام🍁🧡

اینا همش کشکه با تنبلی تخمدان و ۸۰ کیلو وزن بعد از سقطی که داشتم ۲ ماه بعدش باردار سدم

نخیر کشک چیه😐سیستم بدن هرشخصی متفاوته خود منم تنبلی شدید داشتم وهنوزم دارم با یبار رابطه باردار شدم دکتر گفت تنبلی تو نوعی که توی بارداری تاثیرتداره ولی نمیشه اینو به همه تعمیم داد حالا شمام خداراشکر با تنبلی و وزن بالاباردارشدی خیلیا نمیشن وباید وزن کم کنن

ببین من تقریبا ۸۰ کیلو بودم وقتی باردار شدم اواخر ۴ ماهگی هم سقط کردم بچم سرش مشکل داشت شده بودم ۸ ...

یعنی آن تی ۱۸ هفتگی مشکل داشت؟؟؟ ای خدا موندم همین غربالگری ها چیه منو نیمه جون کرده جونم رو به لبم‌آورده اما من تا الان ۸ کیلو اضاف کردم گفتن خیلیه ازون طرفم‌بچم وزن نگرفته

خدایا گفتی تکیه کن برمن و توکل کن و طبق خاسته من عمل کن و نتیجه را بر من بسپار......الان جایی هستم که خودت گفتی هر وقت بنده من گره  ای  مشکلی  تو کارت افتاد و نگاهت به سمته کسیه که  کار  تورو اون راه بندازه  گفتی به عزت و جلالم قسم که حاجتتو نمیدم 😢الان من از همه نا امیدم و نگاهم به رحمته تویه ای ارحم و الراحمین بعداونهمه سختی و سقط بالاخره منو خدابا یه تودلی که هیچی نمیدونستم ازش غافلگیرم کردی سونو گفت شش هفته با ضربان قلب طبیعی...اما الان این خونریزی پشت جفت چیبود که یهو اومد و عیدم رو با اشک شروع میکنم...رشدش گیر کرده قلبش میزنه هر پنج ثانیه....بخاطر خونریزی پشت جفت نمیتونه خون درست بگیره...خدایا امیدم به تویه دکترم تمام داروهام قطع کردیعنی منتظر سقط باشم...اما بااین حال هنوز علایمم سرجاشه چکنم 😭😭😭خدا میدونم اگه توبخای هیچ کسی نمیتونه توش دستی بلند کنه میدونی که چقدر قلبم شکسته از خودت خاستم به خودتم میسپارمش 😭فقط موندم اگه میخاستی بگیریش چرا انقدر غافلگیرم کردی و بی خبر آوردی تودلم اونم با قلب سالم 😭😭قربونت برم خدا بازم شکایت نمیکنم به خودت میسپارمش پاره تنم رو 💕
یعنی آن تی ۱۸ هفتگی مشکل داشت؟؟؟ ای خدا موندم همین غربالگری ها چیه منو نیمه جون کرده جونم رو به لبم‌ ...

تغذیه درستی نداری، یه چیزی بخور که هم سر نگهت داره هم بچه رو وزن زیادی بده

بزن اینترنت بخون

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

امیدوادم منم زودتر باردار شم من سنم بالا است

برای کاهش اشتها کپسول claهست از داروخانه بخر.

ولی شخصا استفاده از دانه سویا، عناب، چای سبز و انجیر یا توت خشک رو پیشنهاد میکنم.

دیابت دارم..😭 بچم بندناف تک رگی هست که هیچ تو ساکش هم باند امنیوتیک دیده شده بخدا جونم به لبم اومده ...

ناراحت نباش عزیزم ایشالله به سلامتی زایمان میکنی💙

منم پارسال آذر ماه سقط داشتم بعدش زود باردار شدم آخر این ماه سونو آنومالی دارم اصلا معلوم نیست چی بشه... هیچ معلوم نیست😓

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

2810