2777
2789
عنوان

دبستان پیش دبستان نیمه اول و نیمه دومی

| مشاهده متن کامل بحث + 49 بازدید | 31 پست

لاقل قبل سي سال تكليفشون با خودشون روشن بشه نه هنوز درگير درسو دانشگاه و نفهمن چي به چيه 

از مغز هرچي كار بكشي خصوصا زير هفت سال عالي جواب ميده نكشيم همونطور خاموش ادامه ميده

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کبر سن میخوره موقع ثبت نام توی سایت مشکل پیدا میکنه. این مسخره بازیا چیه مد کردن جدیدا

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی شب دیگر نمی سوزد 
چه چیزا. من پسرم ۲۴شهریور۹۸ هست و ثبت نام کردم پیش دبستانی چه دلیلی داره بچتو یه سال دیر بفرستی ...

شرایط ثبت نام چجوری بود گلم؟ من اطراف تهران هستم میخوام تا یکی دوماه دیگه اسباب‌کشی کنم بیام تهران الان نمیدونم چجوری ثبت نام کنم. اونجا ازتون قولنامه خونتونو نخواستن؟

کبر سن میخوره موقع ثبت نام توی سایت مشکل پیدا میکنه. این مسخره بازیا چیه مد کردن جدیدا

دقيقا منم جديدا ميبينم وگرنه من خودم متولد ٣١/٦هستم سر وقتم رفتم اصلا هيچ مشكليم نداشتم 

حالا بچه بخاد پشت كنكور بمونه استرس بالا رفتن سنشو نرفتن به دانشگاهو داره

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚

بچتو با بچه ی بقیع مقایسه نکن هوششو ببین .و ابنک‌چند ماه فک نکنم خیلی تاثیر داشته باشه .مگه دوره ی ما جهشی نبود؟مورد داشتیم طرف دوسال از ما کوچیکتر بود و‌ شاگرد اول

دختر من مهر ۹۷ و امسال میره پیش۲

اگه فرزندتون متولد مرداد و شهریور بود مطمئنا پیشنهادم این بود یک سال دیرتر بذارید مدرسه.مرداد و شهریور واقعا گناه دارن و تجربه اطرافیان نشون داده تو پایه دبستان به شدت ضعیفند.

ولی خب برای خردادی بستگی داره به خود بچه.ببین اگه از نظر هوشی و توانایی جسمی قویه،بذار امسال بره پیش ۲

اگه نه امسال بذار پیش۱ و سال بعد پیش۲

شرایط ثبت نام چجوری بود گلم؟ من اطراف تهران هستم میخوام تا یکی دوماه دیگه اسباب‌کشی کنم بیام تهران ا ...

پیش دبستانی ها چون پولی هستن و جزو دولتی محسوب نمیشن

قولنامه نیاز نیست

کپی شناسنامه و کارت ملی پدر مادر و بچه

کپی کارت واکسن

۳قطعه عکس

ولی زودتر یه پیش ثبت نام انجام بده عزیزم

نکنه پر بشه تا ۲ماه دیگه 

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
دختر من مهر ۹۷ و امسال میره پیش۲ اگه فرزندتون متولد مرداد و شهریور بود مطمئنا پیشنهادم این بود یک س ...

دختر من ۲۰ مرداد ۹۸ 

کم رو و خجالتیم هست تا حالا مهد نرفته  به نظرت پیش دبستانی نفرستم امسال؟ 

خدایا شکرت...
دختر من ۲۰ مرداد ۹۸  کم رو و خجالتیم هست تا حالا مهد نرفته  به نظرت پیش دبستانی نفرستم ام ...

هرچی خجالتی باشن اتفاقا پیش دبستانی براشون بهتره

اونکه شلوغه بچش و شیطونه که دغدغه نداره

بچش دیر تر هم بره براش مهم نیس

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
هرچی خجالتی باشن اتفاقا پیش دبستانی براشون بهتره اونکه شلوغه بچش و شیطونه که دغدغه نداره بچش دیر ت ...

آره واقعا خوشبحال هر کی بچش روداره

یه کلاسی میبرمش نوک مدادش میشکنه به مربیش نمیگه میگه خجالت میکشم☹ موندم پیش دبستانی چطور میخواد از پس خودش بر بیاد

خدایا شکرت...
دختر من ۲۰ مرداد ۹۸  کم رو و خجالتیم هست تا حالا مهد نرفته  به نظرت پیش دبستانی نفرستم ام ...

ببینید مشکل کمرو و خجالتی حل میشه ربطی به سن مدرسه رفتن نداره.

من اطرافیانم مردادی ها و شهریوری ها خیلی توی درس ضعیفند.خب طفلیا از همه کوچیک ترن.دوستم معلم پایه اوله میگه هرسال ضعیف ترین شاگردهام متولد مرداد و شهریورن.شاگرد زرنگ هام پاییزین.

بازهم خودتون شناختتون بیشتره...ببینید دخترتون سال آینده همکاری میکنه برای یادگیری کلاس سواد و ....

دختر من مهر ۹۷ و امسال میره پیش۲ اگه فرزندتون متولد مرداد و شهریور بود مطمئنا پیشنهادم این بود یک س ...

اینم ۲۹ خرداده 😁

منم همین نظرو دارم ک بره پیش ۱ بعد سال دیگه پیش ۲

ولی نظرا خیلی متفاوته راجب رفتن بچها 

کار کردن نسل بعد ما مث الان نیس ک همه یا تک فرزندن نهایت دوتا پس مشکل واسه پیدا کار ندارن 

واقعا اینا یکسال زودتر درس تموم کنن یا دیرتر تاثیری نداره واسشون

2810