2777
2789
عنوان

شروع غذای کمکی

110 بازدید | 23 پست

سلام خدمت همه عزیزان

من دخترم امروز ۵ ماهش کامل شده با وزن ۷ کیلو .دخترم حساسیت به پروتئین گاوی داره ورفلاکس خفیف هم داره 

تازگیا هم یبوست میشه بچم ..میخام ببینم ازین ماه میتونم غذای کمکی شروع کنم؟ چی باید بهش بدم؟ چون حساسیت داره .بچه اولمم هست تا حالا ندیدم چی به بچه های این سن میدن😁

سر خود شروع نكن

زير نظر دكترش بايد انجام بدي

ممكنه يك ذره چيزي بدي ك حساسيت بدع و بيچاره بسي

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید عزیزم

وزن تولدش چند بود؟

خدا حفظش کنه

👈👈👈👈👈👈👈👈پاییز خر است👉👉👉👉👉 مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕باکِل(باکلاس)😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

من که شروع کردم ۱۰ روز دیگه میشه ۶ ولی هم فرنی دادم هم سوپ هم بیسکوییت مادر آبم میدم

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل
حساسیت نداشته کوچولوتون

نه خداروشکر.فرنی درست کن بدون شیر با آب

پسر من که خیلی دوست داره یعنی تموم میشه جیع میزن.

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل
نه خداروشکر.فرنی درست کن بدون شیر با آب  پسر من که خیلی دوست داره یعنی تموم میشه جیع میزن.

آرد برنج رو خودتون درست کردین؟

👈👈👈👈👈👈👈👈پاییز خر است👉👉👉👉👉 مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕باکِل(باکلاس)😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

ممنون از همگی ببخشید که دخترم گریه میکرد درگیر شدم ..پس۶ ماهگی صبر کنم ؟

کسایی که بچه داری کردن میگن زوده؟چون دیدم چند نفر از ۴ یا ۵ ماهگی شروع کردن ..البوه وزن دخترم رو نموداره مشکلی نداره

و اینکه کسی بوده نی نیش چند ساعت ادرار نکنه ؟من دخترم دیشب خیلی گریه میکرد گفتم شاید گرمشه پوشکشو باز کردم خلاصه خوابوندمش از ساعت ۳ شب تا امروز ۱۱ ادراد نکرده بود نگران شدم باید ببرمش دکتر؟

بله رفلاکس هم داره

پس از الان میتونین شروع کنید 

پسر من آلرژی و رفلاکس داشت زیر نظر دکتر مقدادی بود از آخر ۴ گفت شروع کن 

اصلا با فرنی و لعاب برنج موافق نبود چون رفلاکس رو تشدید می‌کنه 

هرماده غذایی رو از خیلی کم شروع کنید 

اگر شیر مادر میخوره حتما اول خودتون تست کنید 

نور امید خبر از آمدن رنگین کمان می دهد.🌈