2777
2789

من وسواس فکری شدید دارم 🤦🏻‍♀️خیلی اذیت میشم خیلی زیاد ولی تصمیم گرفتم باهاش بسازم چند ساله باهامه بعضی اوقات گریم میگیره خودمو میزنم شبا صدبار گاز و سماور چک میکنم یعنی شب میشه  غصه میگیره منو میرم ب پریزای برق دست میزنم همش یعنی اگ اون کارو نکنم خفه میشم انگار خفم میکنن گاهی میگم نفسم باید حبس کنم یکم میخوام نفسم بدم بیرون نمیشه دیگه ببینم دارم خفه میشم نفس میکشم کسایی که دارید این مشکلو تونستین کنار بیاین باهاش؟

من کلا ۱۹سالمه چند ساله اینطوریم از بچگی

من تونستم حلش کنم ولی شما برو پیش روانشناس خوی

چجوری؟ 

خانوادم اهمیت میدادن انقد شدید نمیشد وسواسم اهمیت نمیدن خودمم پولش ندارم اجازه ام ندارم جایی برم🙂💔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چجوری؟  خانوادم اهمیت میدادن انقد شدید نمیشد وسواسم اهمیت نمیدن خودمم پولش ندارم اجازه ام ندار ...

کلا اراده‌ی بی‌اهمیت شدن به افکارت میخاد 

و اینکه خودت حسابی مشغول کن به نوشتن درس خواندن آهنگ گوش دادن فیلم دیدن که فکر نکنی

منم وسواس تعداد داشتم مثلا میگفتم اکه تا سه بار دستمو نشورم یکی از عزیزام بلایی سرشون میاد زبونم لال 

ولی نذاشتم بهم خیلی غلبه کنه و همون اول جلوشو گرفتم و خودمو به بی‌خیالی میزدم و میگفتم ببین اتفاقی نیفتاد پس اینبار هم یک بار بشور هیچی نمیشه 

عزیزم چقدر اذیت شدی

من میدونم چی میگی

خودم توی ۱۴ سالگیم داشتم به این سمت میرفتم... البته اون موقع آگاهی نداشتم بهش

ببین اینجوریه که یه فکریه میادتوی سرت که اگه فلان کار رو نکنی اون وقت فلان اتفاق میوفته

بعد تو هی مجبوررر میشی اون کار رو بکنی تا از اون فکر خلاص بشی و اون اتفاق بد نیوفته

من هربار اینجوری میشدم با اینکه خیلی سخت بود میگفتم باشا اصلا میخوام همین اتفاق بد بیوفته

و دیگه نمی‌رفتم اون کاری که فکرم میگه رو انجام بدم

و بعد یه مدت این حالتام برطرف شد خداروشکر

وقتی اضطراب داشته باشی اینا به وجود میاد و شدت میگیره

شما هم برو پیش یه درمانگر حاذق عزیزم

بهت کمک میکنه بتونی کنترل افکارت رو به دست بگیری

آخه خودت از همه بیشتر اذیت میشی

اره منم همینم  استرسی و اضطرابم دارم همیشه  خبلی اذیتم

کآری هست که علاقه داشته باشی انجام بدی؟

باید روانت رو مشغول کنی عزیزم

که فرصتی نداشته باشه به این چیزا فکر کنه

درضمن از الان شروع کن کم کم مستقل بشی تا بتونی برای درمان شدنت هزینه کنی

2810