2777
2789

زبان همه دوست دارم فحش و حرف های بد بهش یاد بدن این بگه وتکرار کنه و بخندن،کلا عین آهن رباس برای حرف های بد حتا تو تلوزیون یا گوشی چه میدونم،چیکار کنم ترکش کنم،رفت وامدهارو کم کردم اما فایده نداره😔😔😔

اجازه نده حرف بد بهش یاد بدن. اگرم یاد گرفت دیگه عکس العمل نشون ندین تا فراموش کنه

کوچک ترید !    از آن که مرا  زیر و رو کنید !   حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید!   کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام،  از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! .                                                   ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید !      ای بادهای سرد و مخالف؛  من ایستاده ام!!   این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛    شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......

پسر منم همینه 

استعداد عجیبی داره در یادگیری کلمات زشت🥴 قبلا بیشتر بود الان که ۴سال و نیمه شده میگم زشته دیگه نمیگه 

ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه عجیب

آخه من اطرافم دیدم با بچه های خوش زبون اونقدر با احترام صحبت میکنند که آدم کیف میکنه

اونجا به بچه های خوش زبون فحش یاد میدن؟؟؟؟؟؟

دشمنانت را فراموش کن...                                                                                            تنــــــــــــــها کسی که میتواند ما را به خاک سیاه بنشاند ... یک دوست بسیار قابل اعتماد است  

هربار که حرف خوب زد و مودب بود تشویقش کن

وقتیم بد صحبت میکنه بی اعتنا باش

هرچقدر حساسیت نشون بدی فک میکنه چیز خاصیه و بیشتر سمتش میره

به دیگرانم اجازه نده بهش چیزی یاد بدن

9ماه به دندون نکشیدیش که یکی دیگه بیاد تو تربیتش خرابکاری کنه 

هربار که حرف خوب زد و مودب بود تشویقش کن وقتیم بد صحبت میکنه بی اعتنا باش هرچقدر حساسیت نشون بدی ف ...

اره بخدا خیلی ناراحتم خیلی قصه میخورم،لکنتم داره بدتر رو اعصابمه

چه عجیب آخه من اطرافم دیدم با بچه های خوش زبون اونقدر با احترام صحبت میکنند که آدم کیف میکنه اونجا ...

اخه گلم نمیدونم پسرم یه جور صبحت هایی میکنه اصلا به سنش نمیاد یجوری ادای ادم بزرگارو در میاره خلاصه دوست  داشتنیه همه فامیله اما متاسفانه کلی حرف های بد نشونش میدن بعد میگن بچس مهم نیست یادش میره قشنگه وقتی میگه،،و میترسم بزرگتر بشع هی یادش نره دیگهاز جلو چشم همم بیفته😔

اره بخدا خیلی ناراحتم خیلی قصه میخورم،لکنتم داره بدتر رو اعصابمه

الهیییی عزیزم

غصه نخور از خودت و بچت دفاع کن

بعضی مامانا انقد وحشین ادم میمونه چی بگه

بعضیاام مثل شما اروم و متین

ادم از یه جایی باید یکم اینو کنار بزاره و مخالف کنه

نه با بچم اینجوری صحبت نکن

اینو بهش یاد نده

اونکارو نباید بکنه بچم

نبرش

حرف نزن

و...

این جملاتو خیلی رک بگو ترسی از کسی نداری که

بچت مهم تر از هرچیزیه

من حس میکنم چون لکنت داره اینکارارو میکنن که حرف بزنه مسخره و اذیتش میکنن و میخندن چون براشون جالبه

اجازه نده اینکارو بکنن

مراقبش باش

الهیییی عزیزم غصه نخور از خودت و بچت دفاع کن بعضی مامانا انقد وحشین ادم میمونه چی بگه بعضیاام مثل ...

ممنونم خواهری چقدر قشنگ و متینحرف زدی،بمیرم برا بچم که لکنت داره و اینجوری ازش سواستفاده میکنن😔😔😔

ممنونم خواهری چقدر قشنگ و متینحرف زدی،بمیرم برا بچم که لکنت داره و اینجوری ازش سواستفاده میکنن😔😔😔

کاری نکردم عزیزدلم

نظر لطفته

ببین لکنت داره درست،ولی اون یه بچه دوست داشتنی و عزیزه برای شما

اون مشکلش به هیچکس جز خودش و پدر و مادرش ربطی نداره

اجازه ندین بچتون مایه‌ی شادی و تمسخر دیگران باشه

من خیلی ادمایی که لکنت دارن رو دوست دارم و براشون احترام قائلم

میدونین چرا؟

چون اونا دوبرابر انرژی که منو شما برای صحبت میزاریم رو دارن صرف یه جمله میکنن

بنابراین ادمایی که لکنت زبون دارن دراکثر مواقع حرفای مفیدتری میزنن

انرژیشونو با حرفای الکی هدر نمیدن و خودشونو اذیت نمیکنن

من جای شما باشم

میشم یه حصار دور بچم که هیچکس نتونه تو بگه بهش

ببیم پسر منم لکنت داره بردم گفتار درمانی 

اگر قبلا ۷بود الان شده یک 

خیلی ها اصلا متوجه هم نمیشن 

ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘
کاری نکردم عزیزدلم نظر لطفته ببین لکنت داره درست،ولی اون یه بچه دوست داشتنی و عزیزه برای شما اون ...

عزیزممیدونی چیه از بس ناراحت پسرمموݝصشو میخورم و دلم میشکنه ازاین شرایطش نای جنگیدن با کسیو ندارم،فقط بعدش میام خونه گریه میکنم

2810