2777
2789

زبان همه دوست دارم فحش و حرف های بد بهش یاد بدن این بگه وتکرار کنه و بخندن،کلا عین آهن رباس برای حرف های بد حتا تو تلوزیون یا گوشی چه میدونم،چیکار کنم ترکش کنم،رفت وامدهارو کم کردم اما فایده نداره😔😔😔

منم درگیر حرف بیشعورم

پسرم سه سالو شش ماهشه 

داشتم با تلفن با دوستم حرف میزدم گفتم اره طرف خیلی بیشعور بود 

پسرم یاد گرفته میگه خیلی ناراحتم

ولی اطرافم کسی حرف بد نمیزنه یا اگر یادش بده که خودم طرفو ناقص میکنم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تقصیر اطرافیانه. و خودت. دیدی اطرافیان به بچه چیزی میگن باهاشون برخورد کن بگو عقلت همین کلماتو یاد گرفته به بچه من هم داری یاد میدی اکتشافاتتو؟ دو بارترین به سر تا پاشون مگه بچه تو موش آزمایشگاهی که اونا کلمه بگن بخندن 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اول آخرش بچه باید یاد بگیره وقتی ۲۴ساعته اطافیانمون یاخود ما حرفای بد میزنن یا میزنیم توقع دارید بچه نشنوه ویاد نگیره وحرف نزنه ..مگه داریم ما بزرگترها الگوی بچه هستیم هرکاری میکنیم بچه هم انجام میده شک نکن 

سبحان الله وبحمده سبحان الله العظیم   
منم درگیر حرف بیشعورم پسرم سه سالو شش ماهشه  داشتم با تلفن با دوستم حرف میزدم گفتم اره طرف خی ...

من نمیتونم ناقصکنم ،کاش من بیشعور  بود خیلی حرفای ناجوریه که خجالت میکشم

تقصیر اطرافیانه. و خودت. دیدی اطرافیان به بچه چیزی میگن باهاشون برخورد کن بگو عقلت همین کلماتو یاد گ ...

اخه نمیشه بعصیاشون سن بالا هستن اوناییم که سنشون کمه رودربایسی پدر مادرشونو دارن وقتی من پسرمو دعوامیکنم اونا باید بفهمن،ولی خیلی ناراحتم