2777
2789
اولویت بندی رو اشتباه متوجه شدی میان اول رتبه ی مثلا ۱۰۰ رو بررسی میکنن. اولویت اول رو اول میب ...

من نگفتم فقططططط اولویت دخیله 

گفتم اگه رتبه من حد مجاز دانشگاه رو بیاره و اولویت اولمم باشه برتری داره به بقیه که اولویت دومشونه 

ما را برگزیدند برای انسان بودن🌻🦋

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیر عزیزم  اگه دانشگاه حد مجاز پذیرش دندونش تا رتبه ۵۰۰ باشه  من که رتبم ۲۰۰ هست ولی اول ...

عزیزم شما یکم فک کن ببین چی میگم 

اون رتبه ۱۰۰ الویتش زده پزشکی دیگه اگر الویت اول قبول شه براش اهمیتی نداره الویت دومش و سومش چی باشه؟ متوجه حرفم هستی 

عزیزم شما یکم فک کن ببین چی میگم  اون رتبه ۱۰۰ الویتش زده پزشکی دیگه اگر الویت اول قبول ...

ولی یسری دانشگاه ها ممکنه تا رتبه ۵۰ قبول کنن 

پس هم دانشگاه اول از دست میره هم دوم 

ولی یسری دانشگاه ها ممکنه تا رتبه ۵۰ قبول کنن  پس هم دانشگاه اول از دست میره هم دوم

عزیزم تو رتبه اولت ظرفیت دانشگات با رتبه بهتر پر شده یا نشده الویت دوم همینطور الویت سومم همینطور تا اخر… وقتی الویت اول پر شده ولی دوم نه میری الویت دوم تا اخر به این صورت چی از دست رفته 

من واقعا هرجور تونستم بهتون توضیح دادم جوره دیگه از دستم برنمیاد

عزیزم تو رتبه اولت ظرفیت دانشگات با رتبه بهتر پر شده یا نشده الویت دوم همینطور الویت سومم همینط ...

پس چجوری میشه یکی با ۵۰۰۰ پزشکی میاره یکی با ۳۰۰۰ هم نمیاره ؟؟؟؟ 😐😐😐😐😐😐😐

وا عزیزم شما حالت خوبه؟؟؟ الویت اولم شریف بوده چه اهمیتی داره الویت دوم قبول نشده باشم؟ بهت میگن پیت ...

چقدر پرتی   

من با شیری که جلوم نعره میکشه میجنگم نه با سگی که پشت سرم واق واق میکنه . 

پس چجوری میشه یکی با ۵۰۰۰ پزشکی میاره یکی با ۳۰۰۰ هم نمیاره ؟؟؟؟ 😐😐😐😐😐😐😐

اینجوریه که شانس امتحان نکرده یا الویت دیگه داشته در دانشگاه از رتبه اول شروع میکنن به اخر با توجه به الویت 

رتبه ۳ هزار رتبه اولش بوده مثلا پرستاری کرج رتبه دوم پزشکی چه میدونم کرمان اینجوریه که ظرفیت خالی میمونه برای ۵هزار

دوستانی که بعدا این تایپیک رو میخونن باید بدونن حرف اینا با سند و مدرک از بیخ اشتباهه. در گذشته دانشگاه آزاد برای اولویت اهمیت قاعل بود ولی الان خود سنجش رسما گفته اولویت مهم نیست اینکه کسی انتخاب اولش مثلا حقوق تهران بوده و کسی انتخاب دهمش اینا بوده برای سنجش فرقی نداره بلکه کسی که رتبش بهتر باشه اون رشته رو قبول میشه حالا اینکه چه اولویتی باشه به هیچ وجه مهم نیست