2777
2789
عنوان

اكتشاف جديد در نيني سايت

| مشاهده متن کامل بحث + 564 بازدید | 56 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این اپشن ها هزینه داره مثل ایران خودرو و ساپیا ، بوووووووق ماشین رو اینطرف برمیدارن میزارن او ...

ماچ بديم قبول نيس؟؟!!!  

اي ام خسيس. پول نميدم

حتی انجام دادن یه کار اشتباه بهتر از هیچ کاری نکردن و دست روی دست گذاشتنه.

من میدونستم ولی الان دقت کردم خیلیا نمیدونن..تو تاپیک خاطره ها مثلا میگفتن فلان خاطره که همه ریپلای کردین و خندیدین کدوم صفحست..یا طرف عکسش و ریپلای میکنه میگه به من رای بدین ازش میپرسن  عکست کدوم صفحست ...چه کار خوبی کردی براش تاپیک زدی

باید شورش کنیم.خخخخخخخ😂😂😂

همه اعتصاب غذايي ميكنن. ما بايد اعتصاب نتي كنيم. هيچكي ديگه نياد ني ني سايت  

من میدونستم ولی الان دقت کردم خیلیا نمیدونن..تو تاپیک خاطره ها مثلا میگفتن فلان خاطره که همه ریپلای ...

خواهش ميكنم. اخه من اصلا تا حالا ايكنش رو نديده بودم.با اينكه رنگشم تو چشمه.تازه امروز  بهش دقت كردم

سلام بچه ها من تازه عضو شدم میخوام تاپیک بزنم یه سوال بپرسم از بقیه ولی بلد نیستم.چیکااااار کنم خانومای گل؟

ملکه ای در انتظار پادشاه نباش، ملکه ای باش که مشغول ساختن امپراطوری خود است تا پادشاهش از راه برسه.
سلام بچه ها من تازه عضو شدم میخوام تاپیک بزنم یه سوال بپرسم از بقیه ولی بلد نیستم.چیکااااار کنم خانو ...

ببين بالاي صفحه نوشته تبادل نظر .روش كليك كن.يه سري دسته بندي مياره.ببين سوالت مربوط به كدوم دسته ميشه باز رو اون كليك كن.بالاي صفحه مستطيل فيروزه اي رنگ هست نوشته ايجاد تبادل نظر .بزني روش موضوع تاپيك و متنتو بنويس و ايجاد رو بزن .

ببين بالاي صفحه نوشته تبادل نظر .روش كليك كن.يه سري دسته بندي مياره.ببين سوالت مربوط به كدوم دسته مي ...

وااای مرررسی دستت درد نکنه عززیزم

ملکه ای در انتظار پادشاه نباش، ملکه ای باش که مشغول ساختن امپراطوری خود است تا پادشاهش از راه برسه.