2777
2789
عنوان

اكتشاف جديد در نيني سايت

| مشاهده متن کامل بحث + 564 بازدید | 56 پست

من کلا تو هر سایتی برم چه نی نی سایت باشه چه سایت های دیگه

رو تمام گزینه ها آیکون ها، لینک ها ،عکس ها ، نمادها و هر چی ببینم البته بجز تبلیغات  ی بار کلیک میکنم

بخاطر همین زود همه چی دستم میاد

تو ورژن جدید هم فقط روز اول گیج بودم

مهندسم نیستم😉😆😎

انسانیت یعنی اگه شرع و قانونی هم وجود نداشته باشه بازم آدم خوبی باشی👌
😂😂😂😂😂😂 واقعا نمیدونستی یعنی فکر میکردی مثلا بگیم پست صفحه 100 ریپلای شده و متن اون پست مثلا صف ...

خب نميدونستم ديگه. حالا اونقدم بيكار نيستم ببينم كيچيگفته.نهايت تا 4-5 صفحه ميگشتم

حتی انجام دادن یه کار اشتباه بهتر از هیچ کاری نکردن و دست روی دست گذاشتنه.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مونا من از شما کمال تشکر را دارم ان شاله در شادیهاتون جبران کنم منم نمی دونستم

خواهش ميشود. ا پس شوور كردم دعوتتون ميكنم بياين برقصين در شاديهام :))

نه می دونسته خواسته میزان بهره ی هوشی خودش رو به ما نشون بده.

نه اتفاقا نميدونستم. بهره هوشي رو معمولا با تست هوش ميسنجيم ما نه با وب گردي :)

نه اتفاقا نميدونستم. بهره هوشي رو معمولا با تست هوش ميسنجيم ما نه با وب گردي :)

عزیزم چرا دلخور میشی ، من طرف شما در آمدم گفتم. خوب حتما نمی دونستی اومدی گفتی دیگه ، مگه ادم بی کاره که بیاد یه چیزی اینقدر بنویسه و توضیح بده ، دانسته ی جدیدت رو با دیگران به اشتراک گذاشتی چه اشکالی داره مگه. من تعجبم از اون دوست عزیزی بود که میگه خدایشی نمی دونستیه.

عزیزم چرا دلخور میشی ، من طرف شما در آمدم گفتم. خوب حتما نمی دونستی اومدی گفتی دیگه ، مگه ادم بی کار ...

ناراحت نشدم كه. ازينا :) گزاشتم ديگه يعني ناراحت نيستم. 

ايناهاش ببينين خوشحالم  

خو حالا برو بکشف که اعلانها رو چجوری یهویی پاک کنیم!😃همچنین پاک کردن تاپیکها که حق مسلم ماست😡😡😡

خداييش اين تاپيكا كه اره واقعا بايد بشه پاك كرد.نميدونم چرا اپشنشو نميزارن. اينم كه يه نفر انلاين هستم خوبه نشون بده. دل به كار نميدن كه اين نيني ياراااا

خداييش اين تاپيكا كه اره واقعا بايد بشه پاك كرد.نميدونم چرا اپشنشو نميزارن. اينم كه يه نفر انلاين هس ...

این اپشن ها هزینه داره مثل ایران خودرو و ساپیا ، بوووووووق ماشین رو اینطرف برمیدارن میزارن اونطرف میگن ماشین سال ، نی نی سایت هم همین طور ، آپشن ها جدید خرج داره باید پول بدی اون هم پول زور .  

2810