2777
2789

حالا چرا گذاشتی بچه بفهمه

خوب نگاه کردی بی صدا درمانشو شروع میکردی 

برو داروخانه داروشو با شونه مخصوص بگیر بزن 

یمدتم مرتب سرکه بزن 

سس مایونز بزن 

چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمیسوزد. اگر سوزد شبی سوزد،شبی دیگر نمیسوزد

چیزی ک من ازش نتیجه گرفتم اینه 

اسم شامپو یادم نیس برو از داروخونه بپرس و بگیر 

چند روز پشت سر هم اینکارو تکرار کن 

شب کامل به ریشه ی موهات وازلین بزن صبح با همون شامپو بشور

همون mamane_elyar🤝   عضویت ۴۰۲/۱۰/۱۸

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اسم شامپو چیه و داخل  جعبه شامپو شونه داره یا باید دا بگیرم

نمیدونم اسمشو،بگو واسه شپش میخوام،همسایه ی ماخریده بودشونه داشت توش

بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..

از داروخانه شامپو بگیرید و شونه مخصوص ( فلزیش رو بگیرید.)

بعد از شامپو زدن نرم کننده بزنید و بیرون از حمام با شونه مخصوص مو رو شونه بزنید 

اسپری سرکه به مو بزنید 

جوشونده ی اسفند به مو بزنید 

اتو کنید موها رو 

در کل بهترین روش پاکسازی سر از تخم و خود شپش هست روزانه چندین بار با شونه مخصوص بکشید همشون میمیرن

شامپوی مخصوص داره منم دختر خالم گرفته بود از مدرسه 

برو داروخونه بهت طریقه مصرفش میگن 

بعد اینکه تا میتپنی دونه دونه از سرش جدا کن اونارو و موهاشم حتما کوتاه تر کن 

فقط پخشش خیلی زوده ، من خالم همه پتوهاش توی آبجوش گذاشت و شست ، لباساش کامل بشور با اب جوش 

و هر چیزی که تز جنس لباس و پتوعه و امکان داره حتی یه دونه افتادع باشه روش ، چون خیلی زود تکثیر میشه

تنها راهش اينه ك نرم كننده لطيفه رو بريزي سرش جوري كه كوهاش كامل نرم و ليز بشه و ده دقيقه با شونه دندونه ريز موهاشو شونه كني تو حين شونه كردن شپش هارو ميبيني ك چجوري ميريزن  روزانه به مدت دو هفته ادامه بدي ريشه كن ميشن بعد از اون براي پيشگيري ماهي يبار اين كارو بكن 

هفته ای دوبار ب موهاش سرکه سیب بزن دیگ نمی‌خواد کاری بکنی ب مدت دوماه ادامه بده 

سرکه سیب واسه سلامت مو خوبه

من خودم اینجوری درمان کردم حتی از شونه مخصوص هم استفاده نکردم و الکی موهامو داغون نکردم 

من خیلییی تحقیق کردما این حاصل کلی تحقیقه 😂😂

فقط سس مایونز بخر دوشب بذار سرش صبح موهاشو بشور ، اونا که زنده آن می‌میرن ، تخم هاشم باید دونه دونه با ناخن بکشی این راه حل جواب میده جای نگرانی هم نیست 

تیکر رسیدن اندازه دورشکم از۷۳ب ۶۳در آینده نزدیک💜⁩⁦❤️⁩🧡💛👊

عزیزم برو از عطاری روغن اسپند بخر بعد موهای دخترت رو کاملا اغشته به روغن کن ده دقیقه بذاربمونه بعد همه سرش رو قشنگ ماساژ بده بعد هم یه پلاستیک بکش رو سرش بعدش بذار ۸ساعت رو موهاش باشه بعد ببرحموم بشور وشونه کن بانرم کننده من باهمین روش شپش رو ازسردخترام ریشه کن کردم چون روغن اسپند تلخه جواب می گیری دوبار تکرار کنی کلا تموم میشه

خدایا خودت کمک کن 
احساس میکنم خودم هم مبتلا شدم هر روز حمام میرم ولی سرم امروز یه کم میخاره 

برای خودت هم همین روشی که گفتم انجام بدین من برای خودم انجام دادم چون منم از دخترام گرفته بودم

خدایا خودت کمک کن 
2810