2777
2789
عنوان

بچمو ندادم به مادرشوهرم.

| مشاهده متن کامل بحث + 1358 بازدید | 68 پست
منم تاپیک زدم دخترای خواهرشوهرم پستونک و شیشه بچمو میکنن دهنشون رفلاکس داره مادرشوهرم میگیرع هی تابش ...

آخ گفتی مادر شوهرم برای کولیک هی میگفت عرق نعناع بدا دل درد داره میگفتم دکتر گفته فقط قطره هاشیگفت دکتر گ و ه خورده. من خودم عرق نعناع میدادم. حالا سه کلاس کلا سواد داره همه دکترارم میگه هیچی حالیشون نیست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کاش وقتی بزرگ تر شه هم بخوانش بتونی دکتری جایی بری

نه اصلا بزرگ‌بشه که اصلا. انقد تو خونشون بی ادبی عادیه که نگو. برادرشوهر مجردم همینجور فحش میده مادرشوهرم غش غش میخنده. چکد روز پیش به شوهرم گفت فلانی مرده خبر داری. شوهرم گفت کی. گفت بابا همون فلان کشه فلون کشه. خیلی خیلی عادی. مادرشوهرمم خندید. بارها تذکر دادیم پیش ما اینجور صحبت نکنید انگار نه انگار

با همین فرمون برو جلو کار درستی کردی خدایی نکرده یه مو از سر بچه کم بشه همه مادر و مقصر میدونن که بچ ...

یه بار انقدر بوسش کرد صورت بچم به حدی بد شده بود هر جا میرفتیم منو فقط سرزنش میکردن. دکترم گنو سرزنش کرد گفتم بابا من نکردم. گفت تو مادری تو باید حواست جمع باشه

😐😂😂انقد بدم میاد میگن بوش میاد اخه بچه چی متوجه میشه که بوش میاد اینجوری باید ی دیس پلو خورشت پر ...

همینو بگو یا شیر خشکو نبات مینداخت میگفت خوشمزه نیست بچه گناه داره. یکسره هم میگه نبات داغ بده. برای همه چی میگه نبات داغ. یه بار شوهرم گفت مامان به یه نتیجه رسیدم. بچه یبوسته میگی نبات داغ اسهاله میگی نبات داغ. تمیخوابه میکی نبات داغ. دل درد داره میگی نبات داغ. بارم از حرفش دفاع میکرد مادرشوهرم

اگه بدونی مادرشوهرم میوه میده بچت لیس بزنه یا خورش یا بالش میزاره بچه بشینه یا هر بار تو شیرخسکش نبا ...

۹۰ درصد مادر شوهرا همینن

یه زمانی شوهر شما کوچیک بوده و نوزاد همین مادر بزرگش کرده ایشون چند تا بچه بزرگ کرده 

ما خانمها وقتی برای اولین بار مادر میشیم فکر می‌کنیم فقط خودمون بلدیم و بسیار حساسیت به خرج میدیم

بعد بچه دوم له بعد همه ریلکس تر میشن