من پسرم بیست و دوماهه هست میخام از شیر بگیرم ولی خیلی وابسته شیر هست و بدون شیر نمیخابه چکار کنم مامانا استرس گرفتم
شما بچه هاتون تو این سن چجوری میخابن منظورم رو پا یا خودشون میخابن
مادرم جای خالیت همیشه همراه من است بعد از تو خندیدن سخت که نه غیر ممکن شد کاش بودی تا دستانت را میگرفتم و دیگر رها نمی کردم دلم برایت تنگ است االهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
از عطاری صبر زرد بگیر بزن نوک سینت دو بار بخوره ببینه تلخه دیگه نمیخوره من پسرمو اینجوری گرفتم د ...
خوب بعد واسه شیر گریه نمیکرد خودشون میخابیدن یا مینداختی رو پا
مادرم جای خالیت همیشه همراه من است بعد از تو خندیدن سخت که نه غیر ممکن شد کاش بودی تا دستانت را میگرفتم و دیگر رها نمی کردم دلم برایت تنگ است االهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
فکر نمیکنم بچه ای به اندازه پسر من وابسته به شیر بوده. راه میرفتم بغلم بود شیر میخورد... ولی تا دو ...
اخه پسر من فکر کنم لاک بزنم بازم بکنه دهنش
منجفت بچههامو اینجوری گرفتم بادکترمم مشورت گرفتم گفت بهترین کاروکردی
مخالف نظرمی ریپ نزن و بی ادبی وتوهین نکن که حوصلتوندارم😒وکاریری هم ک جوابشو ندادم یعنی باهاش حال نمیکنم🦦.👈من نه اهل فوش دادنم نه حوصله بحث دارم وهم از بی ادبی بیزارم .اومدنم ب اینجا صرفا فقط برای اینکه ذهنمو کمتر درگیر مشکلام کنم و دوس دارم بیشتراینجا بابقیه دوستان بگموبخندم .پس اگه شوخی کردموتو بد برداشت کردی،بدون اون مشکل توعه😊
برای خوابوندم هم تو طول روز با انواع اقسام میان وعده تغذیه ش کن سیر باشه آب کافی هم بده بهش ل ...
اصلا رو پا نمی خوابه بدش میاد
مخالف نظرمی ریپ نزن و بی ادبی وتوهین نکن که حوصلتوندارم😒وکاریری هم ک جوابشو ندادم یعنی باهاش حال نمیکنم🦦.👈من نه اهل فوش دادنم نه حوصله بحث دارم وهم از بی ادبی بیزارم .اومدنم ب اینجا صرفا فقط برای اینکه ذهنمو کمتر درگیر مشکلام کنم و دوس دارم بیشتراینجا بابقیه دوستان بگموبخندم .پس اگه شوخی کردموتو بد برداشت کردی،بدون اون مشکل توعه😊
منم دخترمو دوخفتس از شیرگرفتم اول تا گند روز فقط بهش روز نده فقط شبا تو خاب بده بعد کم ...
من پسرم الان فقط برای خواب میخوره ولی اصلا بدون شیر نمیخابه
من پسرم الان فقط برای خواب میخوره ولی اصلا بدون شیر نمیخابه
دختر من هم شیرخودمو میخورد هم شیرخشک
تاصبمخداشاهده دوتایی ب دهنش بودولی یکی دوشب اولوبیخابی کشیدم بعدش دیگهخودش ناامید شددیگه نخاست