2777
2789

بشدت بی ادب شده بمن میگه تو دلم گفتم الهی بمیری یا مامان تو گدایی فلان چیزو بمن نمیدی به شدت عصبانی میشم میزنمش که دوباره اینا رو نگه بازم میگه یا باهاش قهر میکنم توروخدت بهم بگید چه واکنشی داشته باشم البته دختر کوچولومو جلوش خیلی زیاد مورد توحه قرار میدادم قبلش نمیدونم تواین رفتارش تاثیر داشته یانه 

همه چیز ازذهنت شروع میشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پسرمنم الان ۱۰سالشه همینجورشده خیلی سعی میکنه بی ا بی نکنه ولی یهو یه چی میگه بهم میریزم ،بیشتر هم سر دعوا با داداشش مشکل داریم

هرکسی خود داند وخدای خودش که چه دردیست در کجای دلش🥺 برا خونه دارشدنم صلوات میفرستی مهربون😍😘

همین کتک زدنت باعث شده اینارو بگه

چرانمیری پیش مشاور؟

یا خدایی که آهن را بر داوود نرم کردی ، قلب او را نیز بر من نرم گردان @خانوم_کوچولوی_سعیدم اکانت دوممه اینجا فعالیتی ندارم

بشدت اشتباه کزدی تاالان فقط محبت کن تاثیرشو ۳ماه بعد میبینی در جواب بی ادبی هاش ناشنوا باش  ...

میزنم قهر میکنم فایده نداره بعضی وقتا لبخند عصبی میزنم هیچکدوم موثرنیس 

همه چیز ازذهنت شروع میشه 

ببخشید استاتر .....شرایط مشابه شما رو دارم ....منم امشب دخترم دعوا کردم ......

فقط کارای سه روز آخرشو میگم .....قیچی تو پریز برق کرده ....دیوار رو خط خطی کرده ......تو مراسم ختم بی ادبی کرده ......و کار امشب که قابل گفتن نیست ......

دیگه دیونه شدم دوتا زدمش چه کار کنم .....برم روانشناس کودک 

میگید بهش الهی بمیری:/ می‌زنیدش:/ دختر کوچولوتونو بیشتر اهمیت می‌دین:/ فقط بخاطر اینکه میگه تو د ...

اون بمن میگه الهی بمیری مامان 

همه چیز ازذهنت شروع میشه 

عزیزم دخترتون این ادبیات رو بالاخره از جایی یاد گرفته 

مطمئن هستین تو خونه از این حرف ها نشنیده؟

بله شما اشتباه کردید که بیشتر مورد توجه قرار دادید

تبعیض بدترین ضربه رو میزنه

مادر خودم همیشه برادرم رو‌که از من کوچیکتر بود رو بیشتر دوست داشت و هنوزم همینطوره 

نمی‌دونید چه آسیبی ب روان من زد با اینکه من خودم برادرمو خیلی دوست دارم 

اما یه مادر هرگز همچین حقی نداره

این بدترین ظلم 

لطفا اگر نمی‌توانید ب عدالت رفتار کنید بین بچه هاتون به تک فرزندی قانع باشید تصمیمی که خودم دارم ...

و همینطور خیلی اشتباه میکنید کتکش میزنید خیلی بدتر میشه 

حتما از یه مشاور و روانشناس کمک بگیرید 

خدایا تو بنده ی خوب زیاد داری اما من خدایی جز تو ندارم...مراقبمون باش.