2777
2789

کجا بردید چه کاری کردید بهشون خوش بگذره؟ما ماشینمون فروختیم دلم برای پسرم میسوزه جایی هم نمیتونم ببرمش چون دختر کوچیک هم دارم نمیدونم براش چکار کنم؟؟؟یکی دوهفته دگ هم ک کلاس تابستونیا شروع میشه

فعلا هیچی وردل خودمه.و همش غر میزنه

هفته ای دوبار کلاس فوتبالشو میره

ولی خب باید یه کلاس دیگه بزارمش

با پدربزرگشم روزا میره تو پارک

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تقریبا هر روز بعدازظهر بیرون میریم 

پیاده روی اطراف خونه یا پارک 

صبح ها هم با نقاشی و رنگ آمیزی و بازی سرگرمه

الهی که همیشه حال دل همه خوب باشه   یعنی میشه یه روزی آرامش مهمون همیشگی دلهامون باشه؟ 
کلاس سفال چند دادی چکار میکنن اونجا

کانون می‌ره ۵۵۰ 

فعلا یه کرم ابریشم و یه کفشدوزک ساخته،خودش با خمیر چیزای محشری میسازه ،برای همین گفتم بزارمش سفال،از دوازده سالگی به بعد با چرخ سفالگری کار میکنند الان هفت سالشه

اسی بچه ت چند سالشونه چع کلاسایی میبری برا تابستون

۹ سالشه فعلا زبان میره شاید به ورزش هم بنویسم.میدونی مشکلم اینه تواین شهر غریبیم من وپدرشم مگه چقد حوصله داریم شبا دلم براشون میسوزه

۹ سالشه فعلا زبان میره شاید به ورزش هم بنویسم.میدونی مشکلم اینه تواین شهر غریبیم من وپدرشم مگه چقد ح ...

منم دلم برا بچم کبابه طقلک هیجا نمیره تنها تو خونه 

فقط باید باباش از کارش بزنه تا بیاد ببریمش پارک من بچه کوچیک دارم نمیتوونم تنها ببرمش