2777
2789
عنوان

🔞 میخوام ازتون خواستگاری کنم...

| مشاهده متن کامل بحث + 1870 بازدید | 53 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باشه شما خبر نداشتی!؟؟!!!!'!'

نه آخه با عقل جور درنمیاد

اگه طلا باشه دقیقا کجاشه؟

بعد آخه مگه شرکت سازنده گوشی ها سرگنج نشسته؟؟

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...

👍👍

الان بااین شکلکت موافقم.

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....
کجاش طلا داره من یک عالم گوشی دارم بگو برم پولدار بشممم😍😍

تو تعداد زیادش سود هست و الان تو سایت دیوار تبلیغ کرده بود که اموزش هم میده

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️
نه آخه با عقل جور درنمیاد اگه طلا باشه دقیقا کجاشه؟ بعد آخه مگه شرکت سازنده گوشی ها سرگنج نشسته؟؟

آقای من کجای شمال هستین؟

ایرانمون پر میشه از امید هر کوچه ای پر میشه از آواز...قفس یه روزی میشکنه آخر پرنده توی خونشه پرواز✌
تو تعداد زیادش سود هست و الان تو سایت دیوار تبلیغ کرده بود که اموزش هم میده

لینکشو میشه بدین؟

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...
من دارم ولی چطور بهتون بدم؟نوکیا x3

کشویی اگه هست به کارم نمیاد

کشوئیه؟

نه آخه با عقل جور درنمیاد اگه طلا باشه دقیقا کجاشه؟ بعد آخه مگه شرکت سازنده گوشی ها سرگنج نشسته؟؟

یه سر تو نت سرچ کن متوجه میشی میزان اندک گفتم که تو تعداد زیاد گوشی های بازیافتی چیز قابل توجهی میشه,این یه شغلیه که چندوقته مد شده تو دیوار هم اگهی کرده بود

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️
2810