2777
2789

الان که فک میکنم واقعا تو دوران نامزدیم نصبت به مجردیم لباس نمیخرم واقعا وخرج نمیکنم میخام با شوهرم بسازم  کارم درسته یا نه براساس تجربتون بگین وضعشم خوبه بد نیست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بستگی به اخلاق شوهرت داره و هدفتون

منو همسرم چون خونه خریدیم الان خرجامونو مدیریت میکنیم،من مثل قدیم لباس نمیخرم ماهی یدونه یا هر دو ماه یه دست میخرم

منم عقدم،شوهرم ارزششو دارم این کارو براش بکنم میدونم پررو نمیشع و عادت نمیکنه

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!

اطرافم ی خانومی ازدواج کردع از همون ثانیه اول گفته من خرجم بالاست 

ناخن هرماه میرع ترمیم فشیال 

لباس رستوران 

گفته باید فلانی بفهمه زندگی خرج داره اون دیگ شورشو درآورده البته

بستگی به ظرفیت همسرت داره .بعضی مردا وقتی زن هیچی نخواد و کم توقع باشه ، میفهمن و یه جور دیگه جبران میکنن برای زنشون . ولی بعضی از مردها هم برعکس هستن و فقط با این کار و قناعت زن ، پرو تر میشن و بعدش وقتی زن یه چیزی ازشون بخواد ، میگن راه و رویه ت رو عوض کردی تغییر کردی ، تو که اینطوری نبودی و فلان ...‌ ببین ظرفیت شوهرت چه طوریه

اگه خوبه بخر

اگه نه باهاش کنار بیا

اما بازم همه چی به جنبه طرف بستگی داره

جنبه داشته باشه قدردانه نداشته باشه ببخشید نفهمه

نه کمه کم خوبه نه زیاده زیاد

متعادل باش

به موقعش بخر و یه زمان هایی هم بگو بخاطر تو این رو نخریدم که فشار روت نیاد بگو تا بفهمه

الهم عجل لولیک الفرج

بستگی به طرف داره

جلوی بعضی مردا اگه خودتو کم خرج نشون بدی خوبه بهت اعتماد میکنن هرچیزی هم دلت خواست بهای بخری گیر نمیده دیگه چون تورو آدم صرفه جویی می‌دونه و هر چی خریدی فک می‌کنه حتما لازم بوده که خریدی

بعضی مردا هم نه پررو میشن و عادت میکنن

تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              لطفا پیج عروسکسازی منو gisoo.arusk رو تو اینستا دنبال کنید واینم ادرس کانالمه @roosidolls حمایت شما انگیزمو برای ادامه تضمین میکنه،

نه بابل اینجوری عادتش نده هر جور از اول عادت بدی تا آخر همونه مردا مثل بچن 

زندگی یعني داشتنِ تُــو براي یک عمر❤A                             توجه کن: دوست عزیز اگه به هر دلیلی با نظرم مخالفی ریپلای نکن بمولا حوصله بحث کردن و قانع کردن ندارم نظر من فقط و فقط درباره استارتر هست تا زمانی که به عقایدم احترام بزاری ازم احترام میبینی❤️      

و روم نمیشه اگرم پول نداشته باشم از شوهرم درخاست کنم دیگه شوهر دارم از پدرمم نمیشه ابداا خانه دارم هستم .

تصمیم دارم بهش بگم الان که نامزدیم لطف کن هرماه یه مقدار پول بریز به حسابم شایدبا دوستان رفتیم سر کوچه خوراکی خریدن همه میشه من نخرم مثال میگم