2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اصا انگار نمیشه کاریش کرد بدغذایی ذاتیه

بچه ها من هردو دوتا قشرمتفاوتن حتی تو خوردو خوراک

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                                                                                                                                  خُدایا شُکرت بخاطرِ وجودِعزیزانم(همسرم💞پسرم😍دخترم😍خانوادم💖)وَ آرامشے کـِ دارم...

هر غذارو  ببین طبعش چیه با

سالاد پرسس

آبلیمو

آب نارنج

ترشی کلم قرمز

ماست

دهنش کن

غذاهاش و با ادویه و زعفران مزه دار کن دیدم یسری مادرا ساده میدن بچه یا کم نمک خوب بگو خودتم بودی این غذا رو نخورده بر میگردوندی

(. ❛ ᴗ ❛.)  عزیزم ریزه خورش نکن

سر تایم بهش غذا بده بزار کمی گرسنه ش بشه

بعدم توقع نداشته باش یه بشقاب غذا بخوره معده بچه مگه چقدره اخه

حریره بادوم خیلی محشره حتما هر روز بهش بده حتی یه قاشقم بخوره استخواناشو قوی میکنه

عصاره گوشتم عالیه اونم دوتا قاشق بخوره خوبه 

موز و خرما یه تیکه کوچولو بده عالیه

یه دونه تخم مرغم اب پز کن یه تیکه کوچولوشم بخوره خوبه

هر سه ساعت یه چیزی بده بخوره کمم خورد اشکال نداره

نتـࢪسـون عاشقـاࢪو از این ڪولاڪ تـاࢪاج🖋به خاڪ افتـادن از عشـق ، پَࢪ و بالِ به معࢪاج 🖋  نه تیࢪ و دشــنھ ، نه داࢪ و زندون🖊 ستــاࢪه ها ࢪو از شـب نتـــࢪسون♥    ʕ´•ᴥ•`ʔ 
هر غذارو  ببین طبعش چیه با سالاد پرسس آبلیمو آب نارنج ترشی کلم قرمز ماست دهنش کن غذاهاش ...

از غذای خودمون خوشمزه تر درست می کنم به خدا 

خواهرم میاد از غذاش میخوره میگه چه خوشمزه ای

ولی فسقل نمی خوره