2777
2789
عنوان

چجوری دخترم از شیشه شیر بگیرم.۲سالشه

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 34 پست
اره درسته منم تا کلاس چهارم شیر خوردم و استخون بندیم عالیه

خیلی خوبه من و اون الان درشت ترینیم

اون باشگاه میره منم میرم باشگاه غوله الان🤣

برای ظهور امام زمان صلوات بفرستتتتتتتتتت🌱 #این غدیر با امام زمان 🥺🌱🌱🌱کاربری دست دوتا رفیق مذهبیه!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب سر شیشه بزرگ دارم ولی الان حرفم اینه هی میگه شیشه رو پرکن

نصف سر شیشه رو جوری کن که عین لیوان شه بده بهش 

بعد کم کم بهش لیوان بده 

اینحوزی میفهمه لیوان شیشه اش تفاوتی باهم ندارن

دوستای نینی سایتی رو مثل خواهر دوست دارم اگه حرفی میزنم لحنم خوب نیست یا فک میکنی با منظور بدی گفتم لطفا ببهش و به دل نگیر قصد بدی ندارم🥲❤️    دو جمله بخوام بذارم امضام باشه اینه که...  زیبای من به خانواده ادمی که قصد داری باهاش ازدواج کنی به تک تک رفتار هاشون دقت کن اگه اون رفتارها رو اعصابت بود بعدا با همسرت هم به مشکل میخوری چون ایشون هم بچه همون خانواده ست و رفتار کردارش به اونا شبیه هستش همسر شما ادم متفاوتی از خانوادش در ۹۹ درصد مواقع نیست خودتو گول نزن 🙄خواهر عزیزم اگه اوضاع زندگی مشترکت خوب نیست و تو داری تمام تلاشتو میکنی ولی طرف مقابلت فقط نگاه میکنه یعنی حتما تو لایق ادمی بهتر از ایشونی و ایشون داره راه رفتنو برات باز میکنه! طلاق نه زشته نه ابرو ریزی هست و نه حرف مردم تورو خوشبخت و بدبخت میکنه برای خودت باش و برای خودت زندگی کن مردم تو براشون اهمیت نداری امروز درباره تو حرف میرنن و فردا درباره یکی دیگه  🥸🥸 درضمن بچه دار شدن نیاز به فکر کردن و سبک سنگین کردن داره عزیزم همینجوری سه چهارتا نزا لطفا🙄❤️
2805

من پسرمو که از شیر گرفتم تو هیجده ماهگی 

شیشه دادم بهش فقط شب و صب 

الان هی روزا میگه بهم شیر بده 😢 دوسالشه 

چندبار تو لیوان دادم خورد باز گفت شیشه بده 

خیلی مرحله ی سختیه کلا

بزار لذت ببره  اگه با شیشه‌ خوشه

اون خوشه‌.ما ناخوشیم🤣هزینه شیر وپوشک سربه فلک میکشه.چون ببین پرمیکنم میدم.خالی شد سریع بازم میخواد خب این عادته. حداقل نیم ساعت باید اونی که خرده دووم بده

خدایاشکرت😍درپیکرمن دوقلب دارد ضربان هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان.خاله هادعاکنید نی نی سالم بیادبغلم
به والله که من و داییم تا کلاس پنجم با شیشه شیر شیر میخوردیم😭🤣🤣🤣🤣 الانم از همه استخوان بندیمون ...

الان بچه های من یکی ۵ ویکی دوساله هستن روزی دو شیشه شیر گاومیش میخورن بنظرت خوبه براشون

عزیزم برا دستشوییش دیگه باید تا حالا یادش می‌دادی 

پوشک رو کم کن ولی شیر رو هیچوقت حذف نکن،شیشه رو حذف کن با لیوان بخوره 

همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
شیر خشک بهش می‌دین یا شیر پاستوریزه؟

شیرخشک.پاستوریزه هم میدم یا محلی‌‌.ولی باز شیرخشک به صرفه تره

خدایاشکرت😍درپیکرمن دوقلب دارد ضربان هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان.خاله هادعاکنید نی نی سالم بیادبغلم
من پسرمو که از شیر گرفتم تو هیجده ماهگی  شیشه دادم بهش فقط شب و صب  الان هی روزا میگه به ...

شیشه رو بنداز بره بگو گم شده، فقط اینجوری ترک می کنه

همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
شیشه رو بنداز بره بگو گم شده، فقط اینجوری ترک می کنه

اره منم به پسرم گفتم موند تو کوه‌‌.ولی از دخترم بزرگتر بود فکرکنم

الان بچه های من یکی ۵ ویکی دوساله هستن روزی دو شیشه شیر گاومیش میخورن بنظرت خوبه براشون

گاومیش که مفیده ولی شیر گاو محلی بهتره گاو ی خورده بهتره

من خودم الان ۱۷۰ و خورده ایم توی ضرباتی که تو ورزشم میزنم و پرشی استادم گفت از بقیه بهتر زدی چون استخوان پات قویه

خیلی تاثیر میذاره مخصوصا صبحا که بچه ها بیدار میشن

من یادمه کلاس سوم بودم نه سالم بود صبح ساعت هشت بیدار میشدم شیر میخوردم با شیشه شیر مادرم بهم تو خواب و بیداری میداد بعد همون میشد صبحانم میرفتم نزدیک نه باشگاه از همه سرحال تر بودم ماشاالله🤣

برای ظهور امام زمان صلوات بفرستتتتتتتتتت🌱 #این غدیر با امام زمان 🥺🌱🌱🌱کاربری دست دوتا رفیق مذهبیه!
عزیزم برا دستشوییش دیگه باید تا حالا یادش می‌دادی  پوشک رو کم کن ولی شیر رو هیچوقت حذف نکن،شیش ...

خب حذف نمیکنم.من خودم هروز شیر میخرم برا خوردن.پوشک هم که فعلا ۲۳ماهشه.پسرم زود شروع کردم سخت شد.دختم الان اون همه نمی‌فهمه که بتونه بگه

2810