2777
2789
خیلی ها الان بدون تعهد با اسم ازدواج سفید کنار پارتنرشون هستن هر وقت هم بخوان کات میکنن رابطه رو&nbs ...

اتفاقا ازدواج قانونی در ایران خیلی هم درسته

جایی که زن خیلی از حقوق قانونی رو نداره با ازدواج سفید کجا میخواد بعد به وجود اومدن مشکل درد دلشو بگه و یه نیمچه حمایتی ازش بشه 

دست اون زن به هیچ جایی بند نیست تو یک رابطه بی تعهد

چه همه از همه رنگ ! دوست و دشمن بر سر خوان خدا نشسته‌اند . 🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

طرز فکرم چشه؟

میگی من ازدواج کردم و بد بود پس کلا ازدواج بده و هرکس ازدواج کنه بدبخت میشه.

فکر نمیکنی شاید خودت تصمیمات اشتباهی گرفتی یا مشکلی بوده و قرار نیست برای همه پیش بیاد یا همه همینطوری تصمیم بگیرن و در واقع فکر کنن. به نظر من این خودپرستیه و کسی که اینطوری باشه زندگی رو برای خودش و دیگران سخت میکنه.

(البته متوجهم عنوان تاپیک صرفا یه حرفه و ممکنه شخصیتت واقعا اینطوری نباشه؛ کاملا کلی گفتم)

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
شما مثل اینکه توی ایران زندگی نمیکنی،زن قانونی هم هیچ حقی نداره اینجا 

اول بخون بعد جواب بده

خودم دارم میگم زن تو ایران خیلی از حقوق قانونی رو نداره بعد اینکه وارد یه رابطه بی قانون هم بشه دیگه باید فاتحه روح و روانشو بخونه

باز قانونی که باشه می‌تونه حقوق ضمن عقد رو بگیره مث حق طلاق و حق مسکن و .... ولی ازدواج قرمز و بنفش و سفید و این چرت و پرتا چی 

اول بخون بعد جواب بده خودم دارم میگم زن تو ایران خیلی از حقوق قانونی رو نداره بعد اینکه وارد یه ...

چون خوندم جوابت و دادم

میگم توی این رابطه به اصطلاح قانونی هم خبری از حق واسه زن نیست،ازدواج فقط حکم اسیری یک زن هست توی ایران

اما خیلی ها وارد رابطه های بی تعهد میشن تا مهر اسیری روی پیشانی خودشون نزنن

البته من موافق اون رابطه ها هم نیستم 

میگم ازدواج کلا توی ایران اشتباهه

چون خوندم جوابت و دادم میگم توی این رابطه به اصطلاح قانونی هم خبری از حق واسه زن نیست،ازدواج فقط حک ...

آره اون وسط بچه‌ای هم به وجود بیاد تو جامعه بش به چشم حروم زاده نگاه میکنن 

هیچ خانواده درست حسابی ای هم نمیزاره دختر و پسرش بی هیچ تعهدی زندگی مشترک داشته باشن 

طبق تجربه ام میگم ازدواج یعنی مرگ همه آرزوا  من از قبلم تنهاتر شدم

منم تنهاتر شدم. ولی خب این فقط یه تجربه شخصیه. یه نفر دیگه، حتی همسرم، ممکنه برعکس فکر کنه با ازدواج از تنهایی درومده پس نمیشه برای همه یه نسخه پیچید.

از طرفی درک کردن احساس بقیه و پذیرش اینکه ممکنه کسی(همسرامون) جور دیگه ای فکر کنه باعث میشه به آرامش بیشتری برسیم.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.