2777
2789
عنوان

خدایا فکرم درگیره

866 بازدید | 12 پست

از 27ساعت 7غروب پسر بچه سه ساله از خونه میزنه بیرون از دم خونه.دیگه پیداش نمیشه همه شهر رو عکس گذاشتن شاید پیدا بشه.پدرومادرش چی می کشن الان یا خدا خودت کاری بکن فقط معجزه کن پیداشه حالم خیلی بده .خودمم بچه کوچیک دارم واقعا درداوره خدایا

من هونحایی خراب کردم                                         که فکر کردم اگه                                          احساسمو صادقانه بگم بهتره...!!!

الان کجاست زنده ست مرده ست.خدایا فقط خودت خبر داری .رحمی ب دله خانوادش کن

من هونحایی خراب کردم                                         که فکر کردم اگه                                          احساسمو صادقانه بگم بهتره...!!!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😭😭😭😭😭

دل آدم ميخواد منفجر بشه چي ميكشن بيچاره ها

عجب صبری دارد این گربهء نفرین شدهء کره زمین💔به امید جهانی بدون جنگ پر از صلح و آرامش 🏳️ (♥️🧿🦋خدایا ممنونتم که همچین معجزه ای👼🏻 🤰🏼برای من رقم زدی،این حس خوب سهم من هم شد 👩🏼‍🍼🦋🧿 ♥️)

یبار تو بازار خواهرزاده ام که سه سال و نیمشه رو یه ربع گم کردیم' هنوزم یادم میفته دست و پام یخ میکنه

خدا به هیچ مادری نشون نده

تو محله ما یه دختر چهارساله دو هفته گم شده بود بعد دو هفته ولش کرده بودن تو خیابون صحیح و سالم بود شکرخدا

نه تجاوزی نه دزدی ای!

آخرشم نفهمیدیم کجا بوده؛ مثل معجزه بود پیدا شدنش

من بچم 5 دقیقه رفته بود دم در دیدم در بازه نیست در واقع اون لحظه مردم نمیدونم با اون دست و پای بی جون چطور رفتم از دو کوچه پایینتر اوردمش فقط گذاشتمش تو حیاط همونجا پشت در افتادم زمین یه رب

خدایا توی دنیا همه دردی هست همه کثافت کاری و جنایتی هست بخوایم یا نخوایم مجبوریم تحملش کنیم فقط بحق مهربونی خودت از بچه ها محافظت کن این موجودات ضعیف و بی گناه رو در پناه خودت بگیر آمین 

وای خدا نصیب هیچکسی نکنه تو کوچه ما هم یه بچه چهارساله گم شده بود نمیدونی پدر و مادرش چیکار میکردن مامان من و همسایه از پشت شیشه گریه میکردن ! بچه بعد دو ساعت پیدا شد شکرخدا ... انشالله اینم سالم پیدا میشه به حق حضرت علی اصغر 

ای انسان ! چه چیزی تو را به پروردگار بزرگوارت مغرور کرده است ؟ انفطار آیه 6 علوم سیاسی خوان🎓